16.4 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ωραίος ο ΑΟ Τρίκαλα στις Σέρρες

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει ο ΑΟ Τρίκαλα, αφού δείχνει ότι η ομάδα είναι έτοιμη για την πρόκληση της Φούτμπολ Λιγκ όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αυτό φάνηκε και σήμερα στις Σέρρες με την φιλική νίκη με 1-2 επί του Πανσερραϊκού.
Οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη έδειξαν τις ποδοσφαιριστές τους αρετές και με πρωταγωνιστή τον Νίκο Κουσκουνά, που πέτυχε και τα δυο γκολ πήρε την νίκη. Το σίγουρο είναι ότι ο ΑΟ Τρίκαλα είναι απόλυτα έτοιμος και περιμένει την έναρξη του πρωταθλήματος για να δείξει τις ποδοσφαιρικές του αρετές.
Όσο αφορά το παιχνίδι το σκορ άνοιξε στο 12 όταν βγήκε οργανωμένη επίθεση ο Στεφάνοβιτς έβγαλε κάθετη πάσα δεξιά στον Μίγκα, αυτός βρήκε ταχύτατα τον Κουσκουνά μέσα στην περιοχή, που δε δυσκολεύτηκε με τεχνικό πλασέ να νικήσει το Μέλκα και να γράψει το 1-0 για τα Τρίκαλα
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 54’ όταν ο Σιάκκας έπιασε κάτι σαν σουτ έξω απ’ την περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Μαφουτά που με γυριστό συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κι έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
Ενώ η απάντηση για τον ΑΟ Τρίκαλα ήρθε στο 58’ μετά από αδράνεια στην άμυνα του Πανσερραϊκού, ο Κουσκουνάς βγήκε μόνος του και με μακρινό πλασέ νίκησε τον Ντουπρέ,που επιχειρούσε έξοδο, κάνοντας το 2-1 .
Ο ΑΟΤ είχε τις ευκαιρίες για να αυξήσει και άλλο την διαφορά στα τέρματα.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Π. Διλμπέρης): Μέλκα(46′ Ντουπρέ), Στέβιτς(69′ Τσουβαλτσίδης), Ιωαννίδης, Τζέσι(72′ Τσελεπίδης), Καψάλης, Σιάκκας(63′ Χατζηδημητρίου), Κάκκο(62′ Γκατσέσα), Ρούτσης(87′ Κτιστόπουλος), Τσούτσης, Τσιμίκας, Μαφουτά
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ(Γ. Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Ριζογιάννης, Νιάρος, Σαρακατσάνος, Βέρτζος, Μουμίν, Χασομέρης(68′ Ίλιτς), Σερτζίνιο, Κουσκουνάς(80′ Γκόλιας), Στεφάνοβιτς(80′ Στογιάνοβιτς), Μίγκας(66′ Γιαννιτσάνης)

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ