15 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Όλη η δραστηριότητα του Ηλία Βλαχογιάννη-πρόγραμμα (ΦΩΤΟ)

Τα Δημοτικά Σφαγεία Τρικάλων επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, στο πλαίσιο των τακτικών του επαφών και επισκέψεων σε επιχειρήσεις του Νομού Τρικάλων.

- Advertisement -

Τον κ. Βλαχογιάννη, ο οποίος συνέβαλε αποφασιστικά στην κατασκευή των Δημοτικών Σφαγείων στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων, συνόδευε ο πρόεδρος κ. Ευθυμίου, ο οποίος τον ενημέρωσε για όλα τα τρέχοντα θέματα που έχουν να κάνουν με την επιχείρηση. Ο κ. Βλαχογιάννης, σαν Νομάρχης, στήριξε καθοριστικά τους τρικαλινούς κτηνοτρόφους, που αποτελούν βασικό πυλώνα της ανάπτυξης του Νομού μας. Τέλος, ζήτησε από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους εργαζόμενους να τον τιμήσουν και να τον στηρίξουν για άλλη μια φορά με την ψήφο τους, για να συνεχίσει να αγωνίζεται για όλα τα θέματα που αφορούν στο Νομό Τρικάλων.
……………………………………………………………………………………….
Επίσκεψη στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ηλίας Βλαχογιάννης όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

ampla2

Υπενθυμίζουμε ότι επί Νομαρχίας του κ. Βλαχογιάννη κατασκευάστηκαν οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ το οποίο μεταφέρθηκε από το κέντρο της πόλης στο Ριζαριό. Αυτό είχε πάρα πολλά θετικά στοιχεία και για τους ταξιδιώτες, αλλά και για τους πολίτες του κέντρου της πόλης, οι οποίοι ανακουφίστηκαν από τον θόρυβο των βαρέων οχημάτων, αλλά και οι κεντρικοί οδοί από το κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Ο κ. Βλαχογιάννης στο πλαίσιο της τακτικής του επαφής με το προεδρείο του ΚΤΕΛ και της άριστης συνεργασίας που έχουνε ενημερώθηκε για το τι θέματα απασχολούν το ΚΤΕΛ και τους ζήτησε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου να τον εμπιστευθούν και πάλι με την ψήφο τους.
………………………………………………………………………………………..
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

“Οι πολίτες στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θα πρέπει να εμπιστευθούνε τις πολιτικές δυνάμεις που λένε την αλήθεια και όχι αυτούς που τάζουν πράγματα χωρίς να μπορούν να τα εφαρμόσουνε. Να ψηφίσουν με βάση τη λογική και όχι με θυμό και οργή και να επιλέξουν πρόσωπα που θα τους εκπροσωπούνε επάξια μέσα στη Βουλή. Αν εμπιστευθούνε εμένα οι πολίτες, θα συνεχίσω να λέω την αλήθεια όπως έκανα πάντα, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα προβλήματά τους και δεν θα διαψεύσω κανέναν συμπολίτη μου”.

Αυτά μεταξύ άλλων τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.

“Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για τους πολίτες οι οποίοι παρά το αρνητικό κλίμα που υπάρχει για την πολιτική γενικότερα, με υποδέχονται με σεβασμό και κατανόηση και με χειροκροτούνε σε όλες μου τις ομιλίες. Με αυτό τον τρόπο με επιβραβεύουνε και για την πορεία μου μέσα στη Βουλή και αυτοί με την ψήφο τους θα καθορίσουν αν εγώ θα τους εκπροσωπώ και πάλι, αν συνεχίσω να είμαι η δική τους φωνή και συνείδηση μέσα στο Κοινοβούλιο. Ήμουνα μαζί με μια ομάδα βουλευτών στην πρώτη γραμμή πολλών ζητημάτων που αφορούσαν στους πολίτες και τα προτάξαμε, όπως το επίδομα θέρμανσης, τον ΕΝΦΙΑ τον οποίο πολέμησα και συνεχίζω να λέω ότι είναι άδικος ζητώντας μάλιστα και την παραίτηση κάποιων τεχνοκρατών. Για τους αγρότες και κτηνοτρόφους με το θέμα των εκτάσεων αγωνίστηκα, όπως αγωνίστηκα και ως Νομάρχης. Και απλά να θυμίσω ότι τότε διεκδίκησα και έφερα στο Νομό μας το πρόγραμμα εκτατικοποίησης συνολικού προϋπολογισμού 32 εκ. ευρώ, από το οποίο ωφελήθηκαν πάρα πολλοί από την περιοχή των Χασίων, των Αντιχασίων, του Ασπροποτάμου και από ολόκληρο το Νομό”.

Σε ερώτηση για τον Ε-65 ο κ. Βλαχογιάννης ανέφερε “δεν ξέρουμε που είναι η αλήθεια που βρισκόμαστε και δεσμεύομαι δημόσια ότι όσο οι πολίτες με περιβάλουν με την εμπιστοσύνη τους, εγώ θα συνεχίσω να αγωνίζομαι εντός και εκτός Κοινοβουλίου για αυτόν τον οδικό άξονα”.

Τέλος ο κ. Βλαχογιάννης υπογράμμισε ότι “η Νέα Δημοκρατία δεν υπέγραψε κανένα μνημόνιο, απλά αναγκάστηκε να το εφαρμόσει, μιας και η χώρα ήταν ακέφαλη και μπήκε στην κυβέρνηση για να μην χρεοκοπήσει η χώρα. Άλλοι υπέγραψαν τα μνημόνια και τώρα μας κάνουνε και κριτική”.

Αναφέρθηκε στα όσα εξαγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του λέγοντας “οι πολίτες όπου ακούνε πολλά κεράσια να κρατάνε μικρό καλάθι. Να μας ξεκαθαρίσουν ποιους θεωρούνε πλούσιους και ποιους φτωχούς. Από που θα βρούνε τα χρήματα και ποιες κοινωνικές τάξεις θα πληρώσουν. Αυτά να μας πούνε. Όλα τα υπόλοιπα είναι τζάμπα μαγκιές”.
………………………………………………………………………………………
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΗΛΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 21-01-2015

 
– 09:50, Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ”.
– 19:00, Ομιλία στο ξενοδοχείο «ΠΥΛΗ» στην Πύλη Τρικάλων.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ