22.6 C
Trikala
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μήνυμα του υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μιχάλη Ταμήλου-Πρώτος στα χωριά της Φαρκαδόνας-δραστηριότητα (ΦΩΤΟ)

Πρώτος στα χωριά της Φαρκαδόνας ο Μιχάλης Ταμήλος!

- Advertisement -

Ηχηρό μήνυμα νίκης απόψε έστειλαν τα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας για τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, κ. Μιχάλη Ταμήλο. Ο κ. Ταμήλος περιόδευσε σε Φανερωμένη, Νομή, Πετρόπορο, Κρήνη, Αχλαδοχώρι, Γριζάνο, Παναγίτσα και Ζάρκο και έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από τους κατοίκους οι οποίοι δήλωσαν την έμπρακτη στήριξή τους στο πρόσωπό του, βλέποντας τον δικό τους άνθρωπο και βουλευτή που θα τους εκπροσωπήσει επάξια στο νέο κοινοβούλιο.

Ο ίδιος τόνισε προς τους συμπολίτες ότι η πόρτα του γραφείου του θα είναι πάντα ανοιχτή και επιπλέον θα συμβάλει στην επίλυση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν. «Δώστε μου τη δύναμη να συνεχίσω να μιλάω για σας στη Βουλή», κατέληξε ο υποψήφιος βουλευτής.

Τέλος, ο κ. Ταμήλος παραβρέθηκε και στην χοροεσπερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος «Αγάπη» Γριζάνου, όπου και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Μήνυμα του υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μιχάλη Ταμήλου για τις εκλογές.

Αγαπητοί συμπολίτες

Με την δική σας στήριξη και ψήφο εμπιστοσύνης θέλω να συνεχίσω το έργο που μου αναθέσατε πριν δύο χρόνια για να ολοκληρώσουμε μαζί πολλά από αυτά που ξεκινήσαμε .

Αφήνουμε κατά μέρος τις προσωπικές πικρίες και απογοητεύσεις και δίνουμε την μάχη της λογικής ενάντια στο παράλογο και στο απρόοπτο.

Δεν πρέπει να αφήσουμε να χαθεί η δυνατότητα να τελειώσουμε σε δύο μήνες από το Μνημόνιο. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε η χώρα μας να μπει σε περιπέτειες.

Τώρα η ευθύνη είναι στα χέρια μας. Εμείς, μόνοι μας, θα αποφασίσουμε για την τύχη των παιδιών μας και της πατρίδας μας.

Προσωπικά , μπήκα στην πολιτική, για να αγωνίζομαι για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα, των συμπολιτών και του τόπου μου. Αυτό έκανα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Γιατί στα δύσκολα θα είμαι πάντα μπροστά, θα είμαι πάντα παρών στο πλευρό του πολίτη, όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά.

Η εμπιστοσύνη σας είναι η μοναδική μου δύναμη, ενωμένοι θα νικήσουμε και θα συνεχίσουμε την πορεία μας και στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΜΗΛΟΣ

                                                                        ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ.

                                                                                    Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

…………………………………………………………………………………………………………………….

Μήνυμα επανεκλογής Ταμήλου και από τα χωριά του πρώην Δήμου Μεγάλων Καλυβίων.

Το μήνυμα της επανεκλογής του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλου, δίνουν σε καθημερινή βάση οι πολίτες των περιοχών που επισκέπτεται κατά τη διάρκεια των προεκλογικών περιοδειών του.

Το απόγευμα της Πέμπτης 22 Ιανουαρίου, σειρά είχαν τα χωριά Πατουλιά, Λόγγος, Γλίνος, Σερβωτά, Αγία Κυριακή και Μεγάλα Καλύβια, να επιβεβαιώσουν το μήνυμα της νίκης και της εκ νέου εισόδου του Μιχάλη Ταμήλου στη Βουλή.

Ο ίδιος άκουσε με προσοχή τα αιτήματα, των κατοίκων των παραπάνω χωριών του κάμπου, τα οποία αφορούσαν κυρίως αγροτικά θέματα αποζημιώσεων, ενισχύσεων καθώς και συνταξιοδοτικά – ασφαλιστικά των αγροτών.

Ο κ. Ταμήλος υπογράμμισε ότι θα δώσει μάχη προκειμένου να υλοποιηθούν τα όσα δίκαια αιτήματα υπάρχουν, ενώ δεν παρέλειψε για ακόμη μια φορά να επισημάνει ότι η πόρτα του γραφείου του και μετά την εκλογή του, θα είναι πάντα ανοιχτή για όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

…………………………………………………………………….

Την ευλογία του Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων, κ. Σεραφείμ έλαβε ο Μιχάλης Ταμήλος

 

Την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ έλαβε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Μιχάλης Ταμήλος, λίγο πριν ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την εκλογική μάχη της Κυριακής 25 Ιανουαρίου.

Ο κ. Ταμήλος επισκέφθηκε στο Επισκοπείο της Καλαμπάκας τον Μητροπολίτη Σταγών & Μετεώρων, κ. Σεραφείμ και ο τελευταίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα του, ενώ από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής του εξέφρασε την αγωνία και τον προβληματισμό του, για τα διαφαινόμενα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ που προβλέπουν τον διαχωρισμό του Κράτους και Εκκλησίας.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

……………………………………………………………………………………..

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ