16.6 C
Trikala
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Όλη η Πολιτική Δραστηριότητα στα Τρίκαλα-Κομμάτων, Πολιτικών Οργανώσεων, Κινημάτων, Σωματείων, Βουλευτών, Άρθρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ
ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ
Ασφαλιστικό, τέλη κυκλοφορίας,
συμπαράσταση στους δικαζόμενους
Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ με το έμπα της νέας χρονιάς συνεχίζει αποφασιστικά τους αγώνες του. Ασφαλιστικό, τέλη κυκλοφορίας και συμπαράσταση στους δικαζόμενους συμπολίτες μας είναι τα θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι της συζήτησης στην πρώτη φετινή του συγκέντρωση («ΛΗΘΑΙΟ»- Πέμπτη 7/1 και ώρα 8.30 μ.μ.).
1.- Γράμμα στους 3 Τρικαλινούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μην ψηφίσουν το Ασφαλιστικό, που κατεδαφίζει το Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης και φέρνει συντάξεις πείνας.
2.- Συμπαράσταση στους 9 δικαζόμενους δημοσιογράφους και αλληλέγγυους στις απλήρωτες και απολυμένες καθαρίστριες του Νοσοκομείου Τρικάλων.
3.- Για όσους δεν μπόρεσαν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας, την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, ώρα 10 π.μ. θα γίνει συλλογική παρέμβαση και πληρωμή των Τελών Κυκλοφορίας με 1 ΕΥΡΩ.
4.- Καταδίκη της αντιλαϊκής, απάνθρωπης δέσμευσης λογαριασμών φτωχών συμπολιτών μας απ’ τον Δήμο Τρικκαίων τις μέρες των εορτών.

- Advertisement -

Το Γραφείο Τύπου
του Μετώπου Λαού
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ENA ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ

Γράφει Ο Πιλάτος Παναγιώτης
Το 2015 υπήρξε χρονιά σταθμός για την Ελλάδα για πρώτη φορά μια «Αριστερή» Κυβέρνηση ανέλαβε τα ηνία της εξουσίας στη χώρα μας, μετά από 5 χρόνια σκληρής λιτότητας ο κόσμος πίστεψε στην Ελπίδα.
Οι μήνες περνούσαν, η Πρώτη Ελληνική Αριστερή Κυβέρνηση διαπραγματευόταν, το πήγε στα άκρα διεξάγοντας δημοψήφισμα, χωρίστηκαμε τότε οι Έλληνες σε δωσίλογους γερμανοτσολιάδες και Πατριώτες που σκέφτονται το μέλλον των επόμενων γενεών, το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικό 62 % ΟΧΙ στα μέτρα που πρότειναν οι δανειστές…η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους μας…δεν άλλαξε τίποτα… η απάντηση πλέον είναι ξεκάθαρη γιατί δεν άλλαξε τίποτα.. Η Πρώτη Ελληνική Αριστερή Κυβέρνηση δεν είχε κάποιο σχέδιο…και σε μια νύχτα μετέτρεψε την Ελπίδα σε Λεπίδα
Ένα συγνώμη δεν ακούστηκε από κανέναν τους για τις κοινωνικές ομάδες που τους στήριξαν, υπερβολές προεκλογικές αποκαλούν κάποια πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης του Σύριζα το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης που έγινε η θα γίνει παράλληλο πρόγραμμα έχει ο καιρός γυρίσματα…
Σχεδόν 500.00 χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν κανέναν εργαζόμενο, δεκάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις συνεχίζουν να κλείνουν κάθε μήνα, Ο ΕΝΦΙΑ παραμένει, η 13 σύνταξη δεν ήρθε ποτέ, τα 751 ευρώ σε εργαζόμενους ιδιωτικών επιχειρήσεων πάνε και αυτά με το νομικό καθεστώς των συμβάσεων που υπάρχει ακόμα, το συνταξιοδοτικό αλλάζει, εξαιρούνται φυσικά η «ευπαθής» κοινωνική ομάδα των ατόμων που εργάζονται στη βουλή..ακόμα θέλετε να μιλούμε για αξιοπρέπεια….
Από τον Πρωθυπουργό δεν θα ακούσουμε έστω ένα συγνώμη, εδώ οι Τοπικοί Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Κ.Δριτσέλη, Κ.Σιμορέλη και Κ.Παπαδόπουλο δεν αισθάνονται την ανάγκη να ζητήσουν συγνώμη από τους τρικαλινούς πολίτες που τους στήριξαν και τους πίστεψαν;; Ένα συγνώμη στη γενιά μου δεν αξίζουμε που πίστεψαν τα ωραία λόγια σας….αν σας έχει μείνει έστω και λίγη αξιοπρέπεια ζητήστε ένα συγνώμη στην γενιά μου που αγωνιά και γονατίζει μέρα με τη ημέρα….και ποτέ μη ξεχνάτε αυτό, οι νέοι δεν έχουμε πάντα δίκιο, η κοινωνία που τους αγνοεί έχει πάντα άδικο
* Ο Πιλάτος Παναγιώτης είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας & ανήκει στη γενιά του 87
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ «Η ΑΝΟΙΞΗ»

Η ΟΑΣΤ «Η Άνοιξη» στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας των αγωνιστικών κινητοποιήσεων , που αποφασίστηκαν τον περασμένο Δεκέμβρη στην πανελλαδική σύσκεψη των αγροτοκτηνοτρόφων , καλεί τα ΔΣ των Αγροτικών Συλλόγων και τους αγροτοκτηνοτρόφους από χωριά που δεν υπάρχουν Αγροτικοί Σύλλογοι , σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Γενάρη και ώρα 11:00 το πρωί στο ξενοδοχείο Πανελλήνιο.

Το Δ.Σ της ΟΑΣΤ «Η Άνοιξη»
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Οι Θέσεις για την 3η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Το ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην από 20.12.2015 συνεδρίασή του ενέκρινε και δημοσιεύει τις θέσεις (κεφάλαια Α, Β και Γ) για την 3η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Οριστικοποίησε την ημερομηνία διεξαγωγής της συνδιάσκεψης για το Σαββατοκύριακο 5-6/3/2016 στην Αθήνα.
Όπως τονίζεται στην απόφαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ “Το ΠΣΟ αποφάσισε να συζητήσει και να εγκρίνει τις θέσεις για την αποτίμηση της δράσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το οργανωτικό ζήτημα (κεφάλαιο Δ) σε νέα συνεδρίασή του, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου 2016. Τροποποιήσεις που προτάθηκαν πάνω σε συγκεκριμένα σημεία των Θέσεων και μειοψήφησαν, δημοσιεύονται σε παράρτημα για να βοηθήσουν στην συζήτηση στις τοπικές και κλαδικές επιτροπές.

Φιλοδοξία μας είναι η 3η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να γίνει ένας μεγάλος σταθμός για το κίνημα και την Αριστερά, συμβολή στη συζήτηση για την αντικαπιταλιστική ανατροπή της επίθεσης, για τη συγκρότηση μιας άλλης αριστεράς σε ρήξη με το σύστημα, με σύγχρονη σοσιαλιστική και κομμουνιστική προοπτική, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα στα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να προχωρήσουν σε έναν ουσιαστικό, γόνιμο και συντροφικό διάλογο κατά τη δίμηνη προσυνδιασκεψιακή περίοδο.
Το ΠΣΟ καλεί τις τοπικές και κλαδικές επιτροπές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να οργανώσουν την πολιτική συζήτηση πάνω στις Θέσεις της 3ης Συνδιάσκεψης και τον ανοιχτό διάλογο με όλες τις δυνάμεις της αριστεράς και τους αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος.”
Διαβάστε (και κατεβάστε) από εδώ ολόκληρο το κείμενο των Θέσεων του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την 3η Συνδιάσκεψη

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ