15.1 C
Trikala
Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Όλη η Πολιτική Δραστηριότητα στα Τρίκαλα-κομμάτων-πολιτικών οργανώσεων-κινημάτων-βουλευτών-άρθρα-απόψεις

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

- Advertisement -

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M. Ed., Ph.D.Πολιτευτής ΑΝ.Ε.Λ.

 

Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου στο πολιτικό πεδίο και φυσικά δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά για το πώς φθάσαμε στο σημείο αυτό,ποιοι το έκαναν και τι πρόκειται να γίνει.

Η παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη του ΣΥΡΙΖΑ,η διαγραφή του Στάθη Παναγουλη του ιδίου κόμματος και η διαγραφή του Νίκου Νικολόπουλου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αποδεικνύουν πως κάτι δεν πάει καλά στο πολιτικό σύστημα και κάποιοι θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου.

Σχεδόν τρεις μήνες μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου και τα πρώτα σύννεφα σκιασαν την χώρα και ανησύχησαν τους πολίτες.Μπορει οι διαφοροποιήσεις και οι διαγραφές ναταν αναμενομενες,για όσους παρακολούθησαν τις πολιτικές εξελίξεις. Ο αντίκτυπος όμως ήταν «κακός οιωνός» και προβλημάτισε την κοινωνία,η οποία διερωτάται για το που το πάνε ….ορισμένοι …Εθνοπατέρες;

Το να σηκώσεις μπαϊράκι για το καλό της Πατρίδας είναι σωστό πραγμα.Το να το κάνεις όμως για προσωπικές επιδιώξεις είναι απαραδεκτο.Ολοι όσοι ήταν υποψήφιοι βουλευτές στις περασμένες εκλογες,γνωριζαν από το καλοκαίρι ότι η χωρά είχε δυο επιλογές να χρεοκοπήσει γυρίζοντας στην δραχμή και πηγαίνοντας πίσω στις δεκαετίες του 50 η του 60 η να παραμείνει στο Ευρώ και την Ευρωπη,κανοντας μεγάλες θυσίες και χάνοντας πολλά οφέλη από κοινωνικής καιοικονομικης άποψης.

Με την ψήφο τους οι πολίτες ανανεώσαν την εντολή στο ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝ.ΕΛ και άμεσα και καθαρά έδειξαν πως θέλουν την παραμονή στην ευρωζώνη και στην Ευρώπη.

Αυτό φυσικά,δεν μπορεί να γίνει χωρίς κοστος.Οι ευαισθησίες που επικαλούνται σήμερα τόσο τα κόμματα της Αντιπολιτευσης,οσα ψηφίσαν την συμφωνία με τους Δανειστες,οσο και οι δυο τρεις βουλευτες,υποκρυπτουν σκοπιμότητες και προσωπικές φιλοδοξιες.Ψηφισαν την συμφωνία και δεν ψηφίσαν τους ορους,που έφεραν την συμφωνια;,η μήπως δεν διάβασαν τους όρους;

Μερικοί πολιτικοί ,από την επόμενη των εκλογων,μιλησαν για Οικουμενική Κυβέρνηση,και τώρα δεν ψηφίζουν τα προαπαιτουμενα,προκειμενου να υλοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ Κυβέρνησης και Δανειστων,ενώ,εάν μπουν και αυτοί στην κυβέρνηση,τοτε οπωσδήποτε θα τα ψηφίσουν όλα. Οι Άνθρωποι αυτοί θέλουν να βάλουν το πόδι τους στην Κυβέρνηση για να μην τιμωρηθούν για τα εγκλήματα,που έκαναν επί σαράντα χρόνια και για την μεγάλη κλοπή του Δημοσίου χρήματος.

Για όσα υποφέρει σήμερα ο Λαός μας ευθύνονται αυτοί που μας κυβέρνησαν. Τέσσερες τετραετίες.

Η σημερινή συγκυβέρνηση Τσίπα-Καμμενου καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσει την παρτίδα και την Πατριδα,παιρνοντας σκληρά μετρά που τα γνωρίζαμε όλοι. Ας μην ξεχνούν ,οι βουλευτές που αρνουνται να στηρίξουν τα νομοσχέδια αν και ανήκουν σ’αυτή,ότι ,εάν θέλουν να διαχωρίσουν την θέση τους,προφασιζομενοι…ευαισθησια,πρέπει να παραιτηθούν και να παραδώσουν την έδρα στο κόμμα που τους ανέδειξε.Κανενας τους δεν θαβγαινε βουλευτής εάν κατέβαινε μονός του και κανένας δεν πήρε τις ψήφους που απαιτεί το εκλογικό μετρο.Βγηκαν βουλευτές με τις ψήφους των άλλων συνυποψήφιων τους και με το ποσοστό που πήρε το κόμμα τους σε εθνικό επίπεδο.Η άρνηση τους να παραδώσουν τις έδρες είναι αδικη,παραλογη , αντιδημοκρατική και όχι ηθικη.Τα νομοσχέδια δεν τα ψηφίζουν αλλά τα χρήματα τα τσεπώνουν…!!Τα ψέματα τελείωσαν.

Η συρρίκνωση της κυβερνητικής πλειοψηφιας δεν είναι απώλεια της δεδηλωμενης,αλλα αφετηρία συσπειρωσης,για να πάρουν τα πράγματα τον δρόμο της σωτηριας.Η κυβέρνηση θα ξεπεράσει τον σκόπελο του Δεκεμβρίου και το Ασφαλιστικο.Το δύσκολο θα’ναι η αξιολόγηση του Μαρτίου γι’αυτό χρειάζεται σοβαρότητα και ενότητα τόσο σε κυβερνητικό επίπεδο όσο και σε εθνικο.Ολοι μαζί μπορούμε να σωθούμε….! Ας κρατηθούν όλοι οι βουλευτές της κυβέρνησης στο ύψους των περιστασεων.Απο ψευτοαγωνιστες και από Λαμογια –Σωτήριες χορτασαμε.Τωρα θέλουμε ανθρώπους που να αγαπάνε την ΠΑΤΡΙΔΑ και να το δείχνουν με πραξεις.Παντως ,την αποστασία την αγάπησαν πολλοί τους αποστατες,όμως,κανενας…!!

Το φιάσκο της εκλογής Προέδρου στην Ν.Δ. θα βάλει μυαλό σε πολλούς.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Συνταξιουχικά σωματεία Ν. Τρικάλων:

Ι.Κ.Α – ΟΑΕΕ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΕΜΠΟΡΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ 10.30Π.Μ.

Στο ΠΕΔΥ(Ι.Κ.Α.) ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

Η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να φέρει για ψήφιση στην Βουλή το νέο πακέτο με τα καταστρεπτικά αντιασφαλιστικά μέτρα του τρίτου επαχθέστατου μνημονίου, που από κοινού ψήφισε με τα κόμματα Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ.

Αυτή είναι η απαίτηση της Ε.Ε και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων για την μείωση της αξίας της Εργατικής δύναμης και των συντάξεων του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, ρίχνοντας τους συνταξιούχους στον καιάδα.

Τα νέα μέτρα που έρχονται να προστεθούν σε όσα μέχρι τώρα τσάκισαν την ζωή μας, θα αποτελειώσουν ότι έχει απομείνει από τα κοινωνικοασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά δικαιώματά όλου του λαού. Τους σημερινούς συνταξιούχους θα μας οδηγήσουν στη μαζική φτώχεια, πετσοκόβοντας σε ότι απέμεινε από τις συντάξεις που παίρνουμε, κύριες και επικουρικές, θα καταργηθεί σταδιακά το ΕΚΑΣ.

Τα παιδιά και τα εγγόνια μας βιώνουν ήδη ένα καθεστώς χωρίς ασφαλιστικά εργασιακά-δικαιώματα, με φτώχεια και ανεργία, εμποδίζονται να κάνουν δικές τους οικογένειες και τα προορίζουν να δουλεύουν μέχρι τα γεράματα για μια «σύνταξη» προνοιακού χαρακτήρα, όσοι μπορέσουν να φτάσουν σ’ αυτή. Η ενοποίηση των ταμείων θα γίνει μοχλός προώθησης δυσμενέστερων προϋποθέσεων για τους συνταξιούχους, θα χειροτερέψει την έτσι κι αλλιώς τραγική οικονομική κατάστασή τους.

Στο χώρο της υγείας η κατάσταση παίρνει δραματικές διαστάσεις, ο δημόσιος τομέας που απέμεινε διαλύεται, γιατροί νοσηλευτικό προσωπικό δεν υπάρχουν, τα νοσοκομεία καταρρέουν, το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό ελαχιστοποιείται οι υπόλοιπες δομές παροχής υπηρεσιών σωματικής και ψυχικής περίθαλψης εγκαταλείπονται, η χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό μειώνεται συνεχώς, τα βάρη φορτώνονται όλο και περισσότερο στους ασφαλισμένους, ενώ το ιδιωτικό κεφάλαιο ακονίζει τα νύχια του για να κερδοσκοπήσει από την μεγαλύτερη ιδιωτικοποίηση του συνταξιοδοτικού και υγειονομικού συστήματος.

Η φορολογία μας έχει τσακίσει, είτε έχουμε είτε όχι οικονομικές δυνατότητες, οι τράπεζες, το κράτος και οι επενδυτικοί γύπες θα μας αρπάξουν τα σπίτια.

Κανένας μας δεν μπορεί να αντέξει άλλο, κανένας μας δεν θα τους ανεχτεί άλλο.

Εδώ και τώρα Αγώνας. Για να τους σταματήσουμε.

Με ένα ενιαίο Μέτωπο, σε κοινό Αγώνα εμείς και τα παιδιά μας, συνταξιούχοι και εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες, νεολαίοι.

Είμαστε σε δράση και ετοιμότητα για νέες κινητοποιήσεις με την κατάθεση του νομοσχεδίου με αντιασφαλιστικά – αντισυνταξιοδοτικά μέτρα στην Βουλή.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

  • ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
  • ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΑΣ
  • ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
  • ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
  • ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ
  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ:

ΙΚΑ – ΕΛΤΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΣΕ – OAEE – ΝΑΤ – ΟΤΑ ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ      

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

 

 

Ο Καπιταλισμός γεννάει κρίσεις – πολέμους – προσφυγιά..

 

Στη χώρα μας, χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες εργάτες, που αναγκάστηκαν να ξενιτευτούν εξαιτίας των ιμπεριαλιστικών πολέμων και της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης και καταπίεσης, αντιμετωπίζουν συνθήκες μεσαίωνα, χωρίς δικαιώματα. Το προσφυγικό ρεύμα έχει μεγαλώσει ως αποτέλεσμα της συνεχόμενης επέμβασης στη Συρία και αλλού.

Οι πρόσφυγες είναι τα πρώτα θύματα των εγκληματικών κυκλωμάτων που εκμεταλλεύονται την απελπισία τους , της κρατικής καταστολής , αλλά και ρατσιστικών δολοφονικών επιθέσεων από ναζιστικές και εθνικιστικές οργανώσεις,

Για τη δημιουργία αντιμεταναστευτικού και ξενοφοβικού κλίματος, αξιοποιείται από τις κυρίαρχες δυνάμεις του συστήματος και η δολοφονική δράση των λεγόμενων «τζιχαντιστών», τις οργανώσεις των οποίων οι ίδιοι οι ιμπεριαλιστές και το κεφάλαιο στήριξαν, ενίσχυσαν και εξόπλισαν για να επιβάλουν τα συμφέροντά στη Μ. Ανατολή και την Αφρική , στο Αφγανιστάν παλαιότερα.

Αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα δεν πρόκειται να το λύσουν!

Καθημερινά παρατηρούμε υποτίθεται δραστηριότητες αλληλεγγύης, από κάθε λογής φορείς και οργανώσεις. Η ΚΝΕ ζητά την προσοχή των νέων και σε αυτό το ζήτημα. Δεν είναι όλες οι πρωτοβουλίες αθώωες…Η κυβέρνηση δηλώνει τάχα την στήριξη στους πρόσφυγες αλλά απ΄την άλλη στηρίζει το ΝΑΤΟ, την ΕΕ τις ΗΠΑ ακόμα και μέσα από τις βάσεις τις στην Ελλάδα εμπλέκεται ενεργά στον πόλεμο που είναι ο κύριος και βασικός παράγοντας που δημιουργεί το κύμα προσφύγων.

Η αλληλεγγύη δεν είναι μια γενική έννοια, χρειάζεται να χτυπάει στην ρίζα της το πρόβλημα. Η ΚΝΕ καλεί σε ενίσχυση της αλληλεγγύης ίσο προς ίσο, από τον εργάτη στον εργάτη, από τον μαθητή προς μαθητή και στο ζήτημα του προσφυγικού και μεταναστευτικού και απαιτεί να βάλουμε στο στόχαστρο του αγώνα μας τις πραγματικές αιτίες που δημιουργούν το πρόβλημα :

Τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα! Παλεύουμε για την ανατροπή του!

Έλα μαζί μας …

Η ΚΝΕ για την ανάδειξη του ζητήματος του προσφυγικού και το δυνάμωμα την ταξικής αλληλεγγύης σε καλεί σε εκδήλωση-συναυλία την Παρασκευή 27/11 στην μουσική σκηνή «ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ» στις 9μμ.

  • Το πρόγραμμα θα έχει συναυλίες από Μαθητικά συγκροτήματα της πόλης και ομιλία από την Κριμνιώτη Στέλλα, Γραμματέα της Τ.Ο Τρικάλων της ΚΝΕ.

Στο χώρο θα συγκεντρωθούν υλικά που θα σταλούν μέσω των ταξικών σωματείων και φορέων (Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδος) στους πρόσφυγες. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρουχισμός και φάρμακα. Τα υλικά θα συγκεντρωθούν την Τετάρτη 25/11 στο Παλιό Δεσποτικό (από τις 6μμ εώς τις 9μμ) και στις 27/11 την ημέρα της εκδήλωσης στο χώρο διεξαγωγής της.

                                                                                                                                        

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Η αλληλεγγύη και η «ελευθεροτυπία» δε φιμώνονται!

 

Με στόχο τη δημιουργία πρωτοβουλίας αλληλεγγύης απέναντι στην επιχειρούμενη φίμωση της ελευθεροτυπίας και την ποινικοποίηση της εργατικής αλληλεγγύης και μιας ευρύτερης κοινωνικής πρωτοβουλίας, με σταθερή και μόνιμη παρουσία, για την υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και των λαϊκών ελευθεριών, συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής αλληλέγγυοι/ες, μέλη συνδικάτων και εργαζόμενοι/ες με στόχο τον συντονισμό δράσης και αγώνα, μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο εργολάβος καθαριότητας του Νοσοκομείου Τρικάλων κατά των δημοσιογράφων που προέβαλαν το θέμα και όσων συμπαραστάθηκαν στις απλήρωτες καθαρίστριες

Οφείλουμε να αντισταθούμε με κάθε τρόπο στον εργασιακό μεσαίωνα και στην «ομερτά» που θέλουν να επιβάλουν εργολαβίες και να προτάξουμε τα εργασιακά και κοινωνικά δίκαια πάνω από κάθε προσπάθεια καταστολής.

Απέναντι στον εκβιασμό, απέναντι, στην επιχειρούμενη φίμωση της κοινωνίας και της ποινικοποίησης των αγώνων καλούμε τον κόσμο της εργασίας, συλλογικότητες και σωματεία, παρατάξεις και πολιτικές οργανώσεις, μετωπικά σχήματα και κινήματα αλληλεγγύης, να ενώσουν δυνάμεις και όλοι μαζί να οργανώσουμε δράση στήριξης των κατηγορούμενων συμπολιτών αλληλέγγυων και δημοσιογράφων με πρωτοβουλίες που θα ληφθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Πρωτοβουλία για την αλληλεγγύη στους δικαζόμενους αγωνιστές και δημοσιογράφους.

Τρίκαλα, 20.11.2015

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ

Λεωφορείο χωρίς οδηγό

                             Συνέντευξη Τύπου

       για το «έγκλημα στον τόπο του εγκλήματος»

Παρά τον διαφημιστικό ορυμαγδό της Δημοτικής Αρχής Παπαστεργίου, η συντριπτική πλειοψηφία των Τρικαλινών παραμένει αντίθετη στο «πείραμα του λεωφορείου χωρίς οδηγό».

    Το κόλπο Παπαστεργίου «δεν ασχολούμαστε με τα σοβαρά και εν γένει υπαρκτά προβλήματα της πόλης και των πολιτών, αλλά τους μοιράζουμε χάντρες και καθρεφτάκια για να τους θαμπώσουμε!», απέτυχε.

Η Δημοτική Αρχή πλέον, αν σέβεται στοιχειωδώς τη λαϊκή θέληση, οφείλει να διακόψει αμέσως το ανεκδιήγητο πείραμά της, που με τις αυθαίρετες και επικίνδυνες παρεμβάσεις στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις και αναστάτωση σ’ όλο τον κόσμο.

Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ, θέλοντας να εκφράσει τον θυμό, την αγανάκτηση και την οργή των συμπολιτών μας, αλλά και να συμβάλει στη διακοπή του απαράδεκτου πειράματος μια ώρα αρχύτερα, αποφάσισε την Παρασκευή 27 Νοέμβρη και ώρα 11.30 το πρωί, σε κεντρικό σημείο των ειδικών λεωφορειολωρίδων που διέρχονται τα πειραματικά οχήματα (και θ’ ανακοινωθεί προσεχώς), να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, όπου θα παρουσιαστεί και η λίστα των υπογραφών κατά του «λεωφορείου».

Οργανώνουμε την πρωτότυπη συνέντευξη Τύπου για το «έγκλημα πάνω στον τόπο του εγκλήματος»! Στόχος μας να μετατραπεί σε συγκέντρωση πολιτών, με δικαίωμα λόγου των πολιτών.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Αναβολή της σύσκεψης για τα αγροτικά στη Φαρκαδόνα

Η προγραμματισμένη σύσκεψη-συζήτηση για τα νομοσχέδια βοσκήσιμων γαιών και συνεταιρισμών που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22-11-2015 στις 11:30 πμ στη Φαρκαδόνα, στο καφενείο «Κεντρικόν», αναβάλλεται, λόγω εκτάκτου κωλύματος του βουλευτή Νίκου Παπαδόπουλου.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 29/11 την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ