24.3 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

2024: Οι ΛΑΖΑΡΙΝΕΣ της ΠΥΛΗΣ έκλεψαν τα βλέμματά μας!!! (ΒΙΝΤΕΟ – 122 ΦΩΤΟ, 2ο μέρος)

Γι’ άλλη μια χρονιά οι «Λαζαρίνες» της γειτονικής Πύλης έκλεψαν την… γιορτινή παράσταση, αλλά και τα αδιάκοπα βλέμματά μας!!!

- Advertisement -

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε σήμερα, στις 12 μ., με απόλυτη επιτυχία, στο προαύλιο του Δημαρχείου Πύλης και είχε την ενεργή στήριξη όλων (Δημοτικής Αρχής, Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, Εκπαιδευτικών και Δημοτών), γίνεται κάθε χρόνο καλύτερη, αρτιότερη, πλουσιότερη. Όλο και πιο παραδοσιακή!…

Οι μαθήτριες του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου, από την μικρότερη έως την μεγαλύτερη, παρουσίασαν την καλύτερη δυνατή εικόνα και, παναξίως, καταχειροκροτήθηκαν και …πολυφωτογραφήθηκαν!!!

Στο τέλος μοιράστηκαν γλυκίσματα και έγινε κλήρωση δώρων ώστε οι χαριτωμένες και… ευωδιαστές πρωταγωνίστριες να φύγουν διπλά κερδισμένες και με… γεμάτα τα καλαθάκια τους!!

Συμμετείχαν μαθήτριες από τα περισσότερα Δημοτικά Σχολεία  και Νηπιαγωγεία του Δήμου Πύλης.

Ακολούθησε ένα διασκεδαστικό δρώμενο με τραγούδια και χορό από τον Καλλιτέχνη και εμψυχωτή και Καραγκιοζοπαίχτη  του Θεάτρου Σκιών κ. Κοσμά Παναγιώκα, σκορπώντας άφθονο γέλιο στα παιδιά.

Επίσης υπήρχε λαχειοφόρος όπου μέσα από την διαδικασία της κλήρωσης τρία τυχερά παιδιά κέρδισαν τις αντίστοιχες φωτογραφικές μηχανές.

Και του χρόνου κορίτσια!!!

Δείτε το 2ο μέρος του βίντεο που κατέγραψε ο Νίκος Σαλέπης με την κάμερα του trikalaola.gr, καθώς και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ