16.4 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Δράση για την Ακαδημία της Δήμητρας

Σε Λάρισα και Τρίκαλα οι μικροί αθλητές της Δήμητρας/Απόλλων έδωσαν αγώνες αποκομίζοντας πολλές εμπειρίες και αγωνιστικές παραστάσεις.
3 γκρουπ(Κ11, Κ10 και Κ16) ταξίδεψαν το Πρωί του Σαββάτου στη Λάρισα για να αγωνιστούν με τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας του Ηρακλή Λάρισας , μια πολύ δυνατή και οργανωμένη ακαδημία όπως οι περισσότερες στο νομό.Τα παιδιά χάρηκαν τα παιχνίδια και έδωσαν πολύ δυνατές μονομαχίες στο χορτάρι χαρίζοντας ωραίες στιγμές στους παρευρίσκοντες.
Στα Τρίκαλα , για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα της ΕΠΣΤ Κ14 είχαμε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αφού η Κ14 αγωνίστηκε εναντίον της Κ13 σε ένα παιχνίδι που όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό περισσότερο παρέπεμπε σε γιορτή παρά σε ματς μεταξύ δύο αντιπάλων. Η Κ12 και η Κ11 αγωνίστηκαν την Κυριακή για την κατηγορία Κ12 με το 3ο τμήμα που η ακαδημία μας κατεβάζει στο πρωτάθλημα να έχει ρεπό.
Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε επίσης και η Ανδρική ομάδα για την Α’ ερασιτεχνική κατηγορία που κοντραρίστηκε με την ομάδα του Καστρακίου που συγκαταλέγεται μεταξύ των διεκδικητών της ανόδου και καθαρά από θέμα απειρίας δεν κατόρθωσε να πάρει τους βαθμούς της νίκης καθώς ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς στον αγωνιστικό χώρο.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ