16.2 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τρικαλινή καθηγήτρια διδάσκει Κινέζικα στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα διαδικτυακά

Η Τρικαλινή Χριστίνα Λεβέντη από το 2015 παραδίδει μαθήματα κινέζικων σε Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα και από το 2021 μαζί με την ομάδα της έχει δημιουργήσει το Easy Chinese, πλέον διδάσκουν σε πάνω από 30 μαθητές σε όλη την Ελλάδα.

- Advertisement -

Το Easy Chinese παρέχει υψηλής ποιότητας διαδικτυακών μαθημάτων,  προσαρμόζοντας όλο το υλικό  με τέτοιο τρόπο ώστε οι μαθητές να μη αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα και το μάθημα να είναι εξίσου αποδοτικό με τα δια ζώσης μαθήματα.

Τα μαθήματα προσαρμόζονται πάντα στις ανάγκες, στις απαιτήσεις και στους στόχους των μαθητών. Επίσης, το μάθημα γίνεται πάντα με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο έτσι ώστε να πετυχαίνονται οι καλύτερες επιδόσεις.

Με το σύστημα διδασκαλίας που χρησιμοποιείται μια φαινομενικά δύσκολη γλώσσα γίνεται  κατανοητή και αγαπητή σε όλους τους μαθητές. Το Easy Chinese έχει 100% επιτυχία σε όλες τις εξετάσεις πιστοποίησης κινεζικής γλώσσας. Εκτός των εγχειριδίων εκμάθησης, διατίθεται πλούσιο συμπληρωματικό υλικό για όλα τα επίπεδα που πλησιάζει τον τρόπο σκέψης και εκμάθησης της δικής μας γλώσσας και γεφυρώνει δύο τόσο διαφορετικές γλώσσες και πολιτισμούς.

Πληροφορίες για τη κινέζικη γλώσσα

Η κινεζική γλώσσα είναι μια γλώσσα συναρπαστική , μαθαίνοντας την μαθαίνεις πτυχές του κινεζικού λαού, της κουλτούρας τους καθώς επίσης και της φιλοσοφίας τους. Η εκμάθηση κινέζικων   αδιαμφισβήτητα θα σε κάνει να καλλιεργήσεις την επιμονή και την υπομονή σου!

Η κινεζική γλώσσα διαθέτει πάνω από 30 διαλέκτους και  η επίσημη διάλεκτος ονομάζεται μανδαρίνικα 普通话.

Σε αντίθεση με την ελληνική και άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες δεν διαθέτει άρθρα, γένη, πτώσεις, χρόνους. Επίσης δεν χρησιμοποιεί αλφάβητο για να σχηματίσει λέξεις. Αντ’ αυτού χρησιμοποιεί τα ιδεογράμματα ή αλλιώς κινέζικους χαρακτήρες.

Παρόλο που η εκμάθηση ιδεογραμμάτων φαντάζει κάτι δύσκολο, με τη σωστή καθοδήγηση μπορεί κανείς από πολύ νωρίς εξοικειώνονται χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Χριστίνα Λεβέντη-Καθηγήτρια Κινέζικης γλώσσας
Απόφοιτος BLCU – 北京语言大学
κιν.:6988300214
e-mail: info@easychinese.gr

https://easychinese.gr/

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ