15 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη: Ο Σ.Υ.Π.Ε.Τ. την τίμησε όπως έπρεπε! (ΒΙΝΤΕΟ – 21 ΦΩΤΟ)

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη η σημερινή και ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων διοργάνωσε Αιμοδοσία, στην Είσοδο του Διοικητηρίου, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Σ.Υ.Π.Ε.Τ.

- Advertisement -

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εστιάζει στον σημαντικό ρόλο της εθελοντικής προσφοράς αίματος, στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και θέτει ως κεντρικό μήνυμα: «Δώσε αίμα, δώσε πλάσμα, μοιράσου τη ζωή, μοιράσου την συχνά».

Το Δ.Σ. του Συλλόγου του Υπαλληλικού Προσωπικού της Π.Ε.Τ., με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης, συνέβαλε σημαντικά στην προσπάθεια και τα μέλη του, που προσήλθαν αυθορμήτως και μαζικώς, όπως και απλοί πολίτες, προσέφεραν σ’ αυτή την ευγενική πράξη ανθρωπιάς, της οποίας τα αποτελέσματα σώζουν ζωές.

Στην κάμερά μας μίλησαν δύο εθελοντές αιμοδότες, καθώς και η διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Τ. Έφη Δημητριάδου, η οποία ευχαρίστησε την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τον Σύλλογο των Υπαλλήλων της «για τον πολύ ικανοποιητικό αριθμό μονάδων αίματος».

Ευκαιρίας δοθείσης, απηύθυνε ευχαριστίες «σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, τους οποίους τιμάμε σήμερα. Είναι πολύ μεγάλη και ανεκτίμητη η προσφορά τους. Όποιος μπορεί να δώσει αίμα, ας το κάνει. Είναι μια προσφορά ζωής!».

Όσοι/-ες προσήλθαν πήραν ως δωράκι ένα κόκκινο μπλουζάκι.

Δείτε τι αποτύπωσε ο φακός του trikalaola.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ