16.5 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ο Τσιαμπαλής Κωνσταντίνος υποψήφιος με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”

Φίλες και φίλοι,
Αγαπητοί συνδημότες,
Η συνένωση των συνδυασμών των κ.κ. Θεόδωρου Χήρα και Βαλάντη Τσιούτσια, δημιουργεί νέες προοπτικές για το Δήμο μας. Δύο συνδυασμοί τους οποίους απαρτίζουν κατά κύριο λόγο άνθρωποι που βρίσκονται στην παραγωγική ηλικία, με αγάπη για τον τόπο τους, όρεξη και μεράκι για ανιδιοτελή προσφορά. Με ΑΞΙΕΣ και ΟΡΑΜΑ. Για την ανάπτυξη της περιοχής και τη βελτίωση της καθημερινότητας. Πέρα από κάθε συναλλαγή, για ένα Δήμο προς όφελος των δημοτών και όχι της εξουσίας.
Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά προσωπικές φιλοδοξίες. Μοναδικός σκοπός να υπηρετήσω τα συμφέροντα του τόπου μου, τα οποία και θα στηρίξω με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Μέσω της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας έχω δείξει τις ικανότητές μου στη διοίκηση, καθώς ως αξιωματικός του Στρατού Ξηράς έχω διατελέσει σε διάφορες θέσεις ευθύνης ανά την Ελλάδα. Τη διάθεσή μου για προσφορά την αποδεικνύω επιπροσθέτως και από τη θέση ευθύνης που κατέχω στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Πύλης « Α.Ο Πορταϊκός» τα 12 τελευταία έτη.
Η απόφασή μου αυτή είναι αποτέλεσμα έντονου προβληματισμού καθώς και της σταθερής μου θέσης, ότι το πρώτο και σημαντικό βήμα για μια καλύτερη κοινωνία,  είναι η ενεργό συμμετοχή στα αυτοδιοικητικά δρώμενα αυτής.
Ζητώ λοιπόν εκ νέου την στήριξή σας! Ζητώ την εξουσιοδότησή σας για να επιδιώξουμε την μεγάλη και αναγκαία ΑΛΛΑΓΗ σελίδας στον Δήμο Πύλης.
Με συνέπεια, αίσθημα ευθύνης και τη δική σας καθοριστική συμβολή….θα θέσουμε την τοπική μας κοινωνία σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας!
Με εκτίμηση,
Τσιαμπαλής Κωνσταντίνος
Απόστρατος Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς.
Εκ των υπευθύνων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Πύλης «Α.Ο Πορταϊκός».
Εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης.
Εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ