13.8 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

O Απόστολος Σπαθής για τα σοβαρά προβλήματα ύδρευσης στην Ελάτη Τρικάλων

Ο Δήμος Πύλης ευθύνεται για τα σοβαρά προβλήματα ύδρευσης στην Κοινότητα Ελάτη Τρικάλων, λόγω της ανεπαρκούς κατασκευής του πρόσφατα ανασυγκροτημένου δικτύου ύδρευσης. Η υδρευτική κατασκευή παρουσιάζει σημαντικές αδυναμίες, με συνέπεια την παροχή ζεστού νερού λόγω της ακατάλληλης τοποθέτησης των σωληνώσεων, που έρχονται σχεδόν σε άμεση επαφή με την επιφάνεια του εδάφους. Επιπλέον, η συχνή ρήξη των σωληνώσεων και οι διαρκείς διαρροές αποδεικνύουν την έλλειψη συνετής, σωστής και προγραμματισμένης ανακατασκευής.

- Advertisement -

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Απόστολος Σπαθής με τον συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον», αναδεικνύει αυτήν την ανησυχητική κατάσταση και επικρίνει απερίφραστα την υφιστάμενη δημοτική αρχή για την έλλειψη επαρκούς εποπτείας και προγραμματισμού του εν λόγω έργου. Η αναγκαιότητα σωστής μελέτης και προγραμματισμού σε τέτοιου είδους έργα είναι ζωτικής σημασίας για την αποφυγή ανάλογων προβλημάτων και τη διασφάλιση της ποιότητας των υποδομών που παρέχουν άνεση και ασφάλεια στους πολίτες μας.

Η παρούσα κατάσταση είναι αποτέλεσμα έλλειψης συνεργασίας και διαφάνειας από τη διοίκηση του Δήμου Πύλης. Είναι καθήκον μας να εξασφαλίσουμε την αποτελεσματική διαχείριση των πόρων μας και την υλοποίηση έργων που θα προωθήσουν την ευημερία των πολιτών μας. Ενόψει αυτής της κατάστασης, δεσμεύομαι να αναλάβω δράση για τη διεκδίκηση της αναγκαίας ανασυγκρότησης και επισκευής του δικτύου ύδρευσης στην Κοινότητα Ελάτη Τρικάλων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα του ύδατος και η υγεία των πολιτών μας.

Αγαπητοί συνδημότες/ισσες, είναι καιρός να βάλουμε ένα τέλος στις προχειροκατασκευές! Είναι καιρός για αλλαγή και ανανέωση στη Δημοτική Διοίκηση του Δήμου Πύλης. Με τον συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον», δεσμευόμαστε να προασπίσουμε τα συμφέροντα των πολιτών με ειλικρίνεια, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ