17.8 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

26-27/8: Το απόλυτο φεστιβάλ ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής

Αντίστροφη μέτρηση για το Primer Music Festival, που το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Αυγούστου στην Πλατεία Νερού (Αθήνα) υπόσχεται μια εμπειρία παγκοσμίου επιπέδου, αντάξιο της δημοφιλίας της Electronic Dance Music στην Ελλάδα, η οποία θα απογειωθεί (και) με διαδραστικά βραχιολάκια!

- Advertisement -

Το κλείσιμο του καλοκαιριού προβλέπεται συναρπαστικό, διαδραστικό και γεμάτο μουσική μέχρι τελικής πτώσης! Tο φετινό Primer Music Festival, το απόλυτο dance music φεστιβάλ, είναι huge από κάθε άποψη: lineup με εμβληματικούς καλλιτέχνες, δεκάδες χιλιάδες κοινού που θα κατακλύσουν την Πλατεία Νερού, αλλά και μια παραγωγή μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα, που θα περιλαμβάνει και διάδραση μέσα από ειδικά βραχιολάκια LED, ίδια με αυτά που χρησιμοποιούν οι Coldplay στις συναυλίες τους.

Πρόκειται για τα περίφημα Xylobands που αλλάζουν χρωματισμούς και μοτίβα, δημιουργούν οπτικά εφέ που καθιστούν το κοινό πραγματικά μέρος του show και έτσι δημιουργούν μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Το συστατικό αυτό γίνεται η λεπτομέρεια που πυροδοτεί ένα ήδη εκρηκτικό μείγμα για την Electronic Dance Music στην Ελλάδα. Το εμβληματικό φεστιβάλ χορευτικής μουσικής, γίνεται για 4η φορά στην Πλατεία Νερού, στο Φάληρο, και υπόσχεται έκρηξη αδρεναλίνης και μοναδικές στιγμές, σε ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα. Χωρίς υπερβολή, φέρνει στην Ελλάδα ορισμένα από τα πιο εμβληματικά ονόματα του είδους που υπόσχονται ένα σπάνιο διήμερο για τα ελληνικά συναυλιακά δεδομένα.

Από το πλούσιο πρόγραμμα ξεχωρίζει ο Eλληνοσουηδός Steven Patrik Josefsson Fragogiannis, κατά κόσμον Steve Angello, μέλος των Swedish House Mafia, που είναι ο headliner της πρώτης μέρας του φεστιβάλ. Ενώ τη δεύτερη μέρα στο πρόγραμμα ηγείται ο superstar DJ και παραγωγός David Guetta.

Ο πρώτος, o Έλληνας των Swedish House Mafia, έρχεται στην Αθήνα για ένα εκρηκτικό performance που θα αφήσει εποχή. Διάσημος μέσα από το super γκρουπ του και καθολικά αποδεκτός για το αστείρευτο ταλέντο του, έχει να επιδείξει εμπνευσμένα remixes που ξεσηκώνουν, όπως εκείνο των Eurythmics, «Sweet Dreams (Are Made of This)» (2004) και το «Tell Me Why», ένα cover version ενός παλιού κομματιού των Bronski Beat (2006) που παίχθηκε παντού, αλλά και το iconic κομμάτι των Swedish House Mafia «Don’t you worry child» (2012).

Ο δεύτερος είναι ο κορυφαίος DJ που ανέδειξε τη dance μουσική σε mainstream trend και μετρά δεκάδες παγκόσμιες επιτυχίες («Titanium», «Hey Mama», «Say my Name», «Memories»), πάνω από 50 εκατ. πωλήσεις αλλά και περισσότερα από 40 δισεκατομμύρια streams, ενώ έχει συνεργαστεί με τοτέμ της μουσικής, όπως Sia, Lady Gaga, Justin Bieber, Nicki Minaj, Madonna, Ariana Grande και πολλούς άλλους.

Τα δύο κορυφαία ονόματα του φεστιβάλ πλαισιώνουν εξίσου σημαντικοί καλλιτέχνες που όχι μόνο είναι το μέλλον της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, αλλά έχουν δικαίως στραμμένα πάνω τους τα βλέμματα του πλανήτη. Στο πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του φεστιβάλ ξεχωρίζουν τα ονόματα των Lost Frequencies, Korolova και Regard, ενώ τη δεύτερη μέρα ο Acraze, o MistaJam και ο James Ηype, θα ανεβάσουν την ένταση στα ύψη. Υπάρχουν και άλλοι, όμως, καλλιτέχνες που αξίζει να τους παρακολουθήσετε, σε ένα πρόγραμμα που διαρκεί κάθε μέρα περίπου 6 ώρες, δηλαδή πάνω από 12 ώρες συνολικά! Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα.

Η προπώληση ξεκίνησε! Το διήμερο εισιτήριο κοστίζει 70€, ενώ το ημερήσιο εισιτήριο για την πρώτη μέρα Σάββατο 26/8, κοστίζει 45€ και για τη δεύτερη μέρα Κυριακή 27/8, κοστίζει 55€

(ΠΗΓΗ: protothema.gr)

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ