22.1 C
Trikala
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ο ΚΕΦΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ από Ελάτη επιλέγει «Πορεία στο Μέλλον»

Ακόμα μία ισχυρή υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στην ομάδα του Υποψήφιου Δημάρχου Πύλης Θεόδωρου Χήρα και στον συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον».
Ο ΚΕΦΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ αποδέχτηκε την πρόταση του κ. Χήρα και θα βαδίσει στο δρόμο των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, στο πλευρό του.
Κατάγεται από την όμορφη Ελάτη και εργάζεται ως Σωφρονιστικός Υπάλληλος στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων.
Ο ίδιος με αφορμή την υποψηφιότητά του δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Χήρα, να συμμετέχω ως υποψήφιος στο ισχυρό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον». Ένας συνδυασμός αποτελούμενος από άτομα με όραμα, γνώση, εμπειρία, διάθεση και το σημαντικότερο… όρεξη για δουλειά. Θέτω λοιπόν τον εαυτό μου στην κρίση των συγχωριανών μου. Η αγάπη για τον τόπο μου και η επιθυμία να προσφέρω με ανιδιοτέλεια στο όμορφο χωριό μου την Ελάτη, φανερώνουν και τον σκοπό της ενασχόλησής μου με τα κοινά. Δηλώνω δυναμικό ΠΑΡΩΝ, ώστε να γίνω αποδέκτης των προβλημάτων αλλά και των προτάσεων των συγχωριανών μου και μαζί να βρούμε λύσεις, βάζοντας φρένο στην οπισθοδρόμηση που βιώνει τα τελευταία χρόνια ο ορεινός μας όγκος. Συντάσσομαι ενεργά στο πλευρό του κ. Χήρα και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για την αλλαγή σελίδας στον Δήμου Πύλης. Για να πάρει ετούτος ο τόπος την ανοδική πορεία… επιλέγω «Πορεία στο Μέλλον».
Από την πλευρά του ο κ. Χήρας αναφέρει: «Αγαπητέ Κωνσταντίνε, είσαι ένας άνθρωπος ευρέως αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Ένας άνθρωπος υπεύθυνος, δραστήριος, με τεκμηριωμένη άποψη, πρόθυμος… με μεράκι. Σ’ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνεις στον συνδυασμό μας και που αποδέχτηκες την πρότασή μου να συμμετέχεις στο ισχυρό μας ψηφοδέλτιο. Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από άτομα σαν εσένα!
Ο Κωνσταντίνος κατέρχεται υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Ελάτης.
Κωνσταντίνε, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!»
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ