21.3 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο Ντόγκας Κωνσταντίνος από Φήκη επιλέγει «Πορεία στο Μέλλον»

Μια ακόμα σημαντική και πολλά υποσχόμενη υποψηφιότητα υποδέχεται ο συνδυασμός «Πορεία στο Μέλλον» ενόψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. Ο Ντόγκας Κωνσταντίνος θα αγωνιστεί και επισήμως στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου Πύλης, Θεόδωρου Χήρα, στην προσεχή εκλογική μάχη.
Ο Κώστας κατάγεται από τη Φήκη όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι πατέρας τριών τέκνων και εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας.
Ένας διαχρονικά δραστήριος άνθρωπος καθώς…
Διετέλεσε Μέλος του Δ.Σ. του Π.Ο. Φήκης καθώς και Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Φήκης.
Επιπλέον, διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Φήκης αλλά και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Φήκης.
Είναι πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Ραδιοηλεκτρονικών του Νομού Τρικάλων και ενεργό μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ραδιοηλεκτρονικών του Νομού Τρικάλων.
Σήμερα, είναι εν ενεργεία Σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Φήκης.
Ο ίδιος με αφορμή την υποψηφιότητά του δηλώνει: «Η ενασχόληση με τα κοινά και η προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο αποτελεί τρόπο ζωής για εμένα.  Μέσα από τη συμμετοχή μου σε συλλόγους και διάφορους φορείς, προσπαθώ να είμαι ενεργός πολίτης αφήνοντας κι εγώ μια ουσιαστική παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές. Έπειτα από ώριμο διάλογο με τον κ. Θεόδωρο Χήρα, αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του, ενεργά, στο νέο μεγάλο αυτοδιοικητικό συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον». Με συλλογική προσπάθεια, συντονισμένα και μεθοδικά θα αγωνιστούμε για έναν καλύτερο Δήμο Πύλης. Δηλώνω ΠΑΡΩΝ στην προσπάθεια για την αλλαγή σελίδας στο Δήμο μας και στην ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας στα χωριά μας».
Από την πλευρά του ο κ. Χήρας δήλωσε: « Ο Κώστας είναι από τη φύση του ένα κοινωνικά ανήσυχο άτομο. Εργατικός, πρόθυμος, υπεύθυνος, συγκροτημένος και μεθοδικός. Ένας άνθρωπος δραστήριος με αστείρευτη διάθεση για προσφορά στα κοινά και τεκμηριωμένες προτάσεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Κώστα, επέλεξες την ανανέωση και τη μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ!
Ο Κώστας κατέρχεται υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Φήκης.
Κώστα, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!»
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ