21.4 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ανοίγει τις πύλες της αύριο (1/9) η Έκθεση TrikalaExpo 2023. 24 Εκθέτες – Υψηλές Παρουσίες

Ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Ν. Τρικάλων με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης TrikalaExpo, που θα πραγματοποιηθούν αύριο, Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023, στις 19:30 το απόγευμα, στα Τρίκαλα, στις πρώην Αποθήκες του ΟΣΕ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, του Δήμου Τρικκαίων, του Επιμελητηρίου Τρικάλων και του Υπουργείου Ανάπτυξης.

- Advertisement -

Η πρώτη κλαδική Έκθεση, στην οποία ο επισκέπτης θα βρει και θα μάθει τα πάντα όσον αφορά τις νέες τεχνολογίες για την θέρμανση, τον κλιματισμό και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, θα είναι ανοιχτή για το κοινό από το πρωί στις 11 έως το απόγευμα στις 20:00, καθημερινά και τις τρεις ημέρες λειτουργίας της: Παρασκευή 1/9, Σάββατο 2/9, Κυριακή 3/9.

Μετά την κοπή της κορδέλας των εγκαινίων, θα ακολουθήσει περιήγηση των επισήμων στα Περίπτερα της Έκθεσης και, στην συνέχεια, θα γίνουν οι δηλώσεις και οι χαιρετισμοί στον χώρο που θα διεξαχθεί το ENERGY FORUM.

Το Σάββατο 2/9 και ώρα 18:00 θα ξεκινήσουν οι εργασίες του ENERGY FORUM. Στο forum θα συμμετάσχουν δέκα (10) ομιλητές, ακαδημαϊκοί και καταξιωμένοι επαγγελματίες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ