16.5 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ο Λιούτας Χρήστος από Φήκη επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”

Ακόμα μια νέα δυνατή υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στην ομάδα του Υποψήφιου Δημάρχου Πύλης Θεόδωρου Χήρα και στον συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον».  Μαζί του λοιπόν και ο Λιούτας Χρήστος του Αθανασίου.
Ο Χρήστος έλκει την καταγωγή του από τη Φήκη όπου και διαμένει μόνιμα, ενώ εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας. Ιδιαίτερα αγαπητός νέος στην τοπική κοινωνία, με διάθεση για προσφορά και αγάπη για τον τόπο του. Ανήσυχο πνεύμα, έτοιμος για τον αγώνα της τοπικής αυτοδιοίκησης… Ακολουθώντας, το αυτοδιοικητικό «μικρόβιο» του πατέρα του Θανάση Λιούτα, πρώην Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Φήκης.
Ο ίδιος δηλώνει: «Είναι χαρά και τιμή για εμένα να κατέλθω ως υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συγχωριανών μου και δηλώνω παρών στον κοινό αγώνα…για την ΑΛΛΑΓΗ….για την ΑΝΑΝΕΩΣΗ…για ένα καλύτερο ΜΕΛΛΟΝ. Γιατί ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέα άτομα, με νέες ιδέες και προοπτικές. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Χήρα και πορεύομαι μαζί του, στον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διότι μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω με ανιδιοτέλεια, στον τόπο που αγαπώ».
Από την πλευρά του ο κ. Χήρας δήλωσε: «Αγαπητέ Χρήστο, σ’ ευχαριστώ ιδιαιτέρως που αποδέχτηκες την πρότασή μου και συμμετέχεις στο ισχυρό μας ψηφοδέλτιο. Ένα ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από ανθρώπους δραστήριους με κοινό όραμα, στόχους, μα πάνω απ’ όλα αγνή αγάπη για τον τόπο τους. Κι εσύ Χρήστο είσαι ένας από αυτούς. Ένας έντιμος και εργατικός νέος…..δυναμικός, πρόθυμος, μεθοδικός και συγκροτημένος.
Ο Χρήστος κατέρχεται υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Φήκης.

Χρήστο, καλωσόρισες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!»

- Advertisement -

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ