22.6 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο Μέκιας Στέφανος από Νεραϊδοχώρι υποψήφιος με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”

Σε μια ακόμα δυναμική προσθήκη στο συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον» προχώρησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Μέκια Στέφανο του Ιωάννη και βαδίζουν από κοινού, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.
Ο Στέφανος έλκει την καταγωγή του από το Νεραϊδοχώρι και είναι Χειριστής Μηχανημάτων Έργων. Στο παρελθόν διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Νεραϊδοχωρίου.
Ο ίδιος με αφορμή την υποψηφιότητά του αναφέρει: «Έχοντας την επιθυμία να προσπαθήσω με τιμιότητα και ειλικρίνεια για το καλύτερο του ορεινού όγκου και το Νεραϊδοχώρι, κατέρχομαι σε έναν εκλογικό, δημοκρατικό αγώνα, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον», του Θοδωρή Χήρα. Με μοναδικό κίνητρο τη διάθεσή μου για προσφορά και όπλο την εμπειρία μου ως πρώην πρόεδρος της κοινότητας του χωριού μου, δηλώνω παρόν στον αγώνα για την ΑΛΛΑΓΗ σελίδας στο Δήμο Πύλης».
Από την πλευρά του ο Θεόδωρος: «Ο Στέφανος είναι ένας άνθρωπος ευρέως αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Υπεύθυνος, εργατικός, δραστήριος, με τεκμηριωμένη άποψη και πρόθυμος να βοηθήσει όπου χρειαστεί. Στέφανε, έχεις το μεράκι, έχεις την εμπειρία… Ο Δήμος Πύλης έχει ανάγκη από άτομα σαν εσένα!
Σε ευχαριστώ που αποδέχτηκες την πρότασή μου να συμμετέχεις στο ισχυρό μας ψηφοδέλτιο.
Ο Στέφανος κατέρχεται υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Αιθήκων του Δήμου Πύλης.

Αγαπητέ Στέφανε, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

- Advertisement -

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ