16.7 C
Trikala
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Στα αυτοδιοικητικά χνάρια του θείου του Περικλή Μητρονάτσιου, ο Καλαμάτας Κων/νος από Άγιο Βησσαρίωνα

Άλλη μια δυναμική προσθήκη, με άρωμα νεότητας στις τάξεις του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον» έλαβε χώρα και επίσημα, καθώς ο Καλαμάτας Κωνσταντίνος του Χρήστου κατέρχεται υποψήφιος στο πλευρό του Θεόδωρου Χήρα ενόψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.
Ο Κωνσταντίνος είναι 29 ετών με καταγωγή από τον Άγιο Βησσαρίωνα όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής του Τμήματος Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης καθώς εργάζεται ως Συντηρητής Έργων Τέχνης τόσο στο Δημόσιο Φορέα στο Υπουργείο Πολιτισμού (τμήμα συντήρησης) όσο και στον Ιδιωτικό Τομέα σε συνεργασία με τον Περικλή Μητρονάτσιο που είναι και θείος του.
Ο ίδιος δηλώνει: «Με γνώμονα την αγάπη για το χωριό μου, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή κατέρχομαι υποψήφιος πρόεδρος στην τοπική κοινότητα Αγίου Βησσαρίωνα. Η απόφαση της ενασχόλησής μου με τα κοινά, αποσκοπεί μόνο και μόνο στο να συμβάλλω για τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης των συγχωριανών μου αλλά και στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας της υπαίθρου που σχετίζονται με τη γεωργία και την κτηνοτροφία του χωριού. Όλοι σας με γνωρίζετε, τόσο εμένα όσο και την οικογένειά μου. Κανείς μας ποτέ δεν ήταν αδιάφορος για το χωριό μας και τα προβλήματα που το απασχολούν ήρθε η ώρα να τα επιλύσουμε!
Τίθεμαι στην κρίση των συγχωριανών μου. Σε αυτή την κρίσιμη ώρα οφείλουμε όλοι να δηλώσουμε ενεργά την παρουσία μας, να αγωνιστούμε με ήθος και δυναμισμό για έναν καλύτερο Δήμο Πύλης!»
Ο κ. Χήρας εμφανώς ικανοποιημένος αναφέρει σχετικά: «Η νέοι βγαίνουν μπροστά! Κι αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Φέρνουν αέρα ανανέωσης, αισιοδοξίας και αλλαγής! Ο Κωνσταντίνος διαθέτει ανεξάντλητη θέληση να προσφέρει στην τοπική αυτοδιοίκηση. Έχει τεκμηριωμένη άποψη, ισχυρή προσωπικότητα και όλα τα εχέγγυα να πετύχει τον στόχο του.
Ο Κωνσταντίνος κατέρχεται υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Αγίου Βησσαρίωνα.
Κωνσταντίνε, σε υποδεχόμαστε στην ομάδα μας με μεγάλη χαρά και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!»
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ