15 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΕΛ.ΑΣ.: Δύο συλλήψεις χθες στα Τρίκαλα

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν το περασμένο 24ωρο στην πόλη μας οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Εις βάρος των δύο συλληφθέντων εκκρεμούσαν δικαστικές αποφάσεις. Διαβάστε αναλυτικά τα αστυνομικά συμβάντα σε Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα.

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Εξιχνίαση απάτης

- Advertisement -

σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος -3- ημεδαπών

Εξιχνιάστηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας,  περίπτωση απάτης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος -3- ημεδαπών και συγκεκριμένα δύο γυναικών και ενός άνδρα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, την 2-3-2023, οι δύο δράστες, άνδρας και γυναίκα, μετέβησαν σε επιχείρηση ημεδαπού σε περιοχή της Λάρισας και με την παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών και συγκεκριμένα, ότι θα του παρέδιδαν φορτίο μετάλλων, που είχε κατασχεθεί από δημόσια Υπηρεσία, έπεισαν τον παθόντα και κατέθεσε, ως προκαταβολή για την αγορά του φορτίου, το χρηματικό ποσό των -1.240- ευρώ σε λογαριασμό της τρίτης δράστιδας.

Σύλληψη δύο ανδρών για παράνομο πλανόδιο εμπόριο Συνελήφθησαν, χθες (18-10-2023) το μεσημέρι στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, -2- άνδρες, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -14- πλαστικά δοχεία με λάδι, χωρητικότητας -5- λίτρων το καθένα, χωρίς να αναγράφονται στοιχεία προέλευσης, παρασκευαστή και σχετική προβλεπόμενη πιστοποίηση και τα οποία διέθεταν προς πώληση.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των -595- ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση του λαδιού.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για υπεξαίρεση και απάτη Από το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα για υπεξαίρεση και απάτη, διότι την 26-09-2023 στη Σκόπελο,  με το πρόσχημα της διεκπεραίωσης νομικής υπόθεσης ημεδαπής, την έπεισε και του κατέβαλε το χρηματικό ποσό των -243- ευρώ, χωρίς ωστόσο να προβεί στη διεκπεραίωση της υπόθεσης, διακόπτοντας  στη συνέχεια κάθε επικοινωνία μαζί της.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για παραβάσεις σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος Συνελήφθησαν, τις μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα (19-10-2023) στον Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, -2- ημεδαποί άνδρες, διότι ο πρώτος κατελήφθη να λειτουργεί, ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ) και να απασχολεί τον δεύτερο ως υπάλληλο, ο οποίος στερούνταν πιστοποιητικού υγείας και άδειας εργασίας, ενώ στο κατάστημα προσφέρονταν οινοπνευματώδη ποτά προς πώληση και άμεση εντός αυτού κατανάλωση.

Επιπλέον, ο δεύτερος ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι εργαζόταν ως υπάλληλος – χειριστής τροφίμων και ποτών στην εξυπηρέτηση των πελατών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη αλλοδαπού δυνάμει Διάταξης Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας Συνελήφθη, χθες (18-10-2023) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς τους Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Τρικάλων, -1- αλλοδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμεί Διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας προς έκτιση του υπολοίπου της ποινής, δυνάμει απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, ήτοι -7- έτη, -5- μήνες και -7- ημέρες, για ληστεία και διακεκριμένη κλοπή, καθώς και για παραβάσεις των νομοθεσιών περί όπλων και περί ναρκωτικών.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (18-10-2023) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Τρικάλων, -1- ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), με ποινή φυλάκισης -4- μηνών.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες (18-10-2023) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας/Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., -1- ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε από αποθήκη, ιδιοκτησίας ημεδαπής, διάφορα αντικείμενα (προβολέα με φωτοκύτταρο, μεταλλική σχάρα, τρία κινητά τηλέφωνα κ.α.).

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο τους, ενώ ο συλληφθείς είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο ποδήλατο, η προέλευση του οποίου διερευνάται.

Σύλληψη δύο ημεδαπών, κατά περίπτωση, για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων Συνελήφθησαν, χθες (18-10-2023) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας/Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., -2- ημεδαποί, διότι αφαίρεσαν από κοινού, από είσοδο πολυκατοικίας, ηλεκτρικό πατίνι, ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Επιπλέον, στην κατοχή του ενός βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ