22 C
Trikala
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Πινελιές & χρώματα στο 31ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων (ΦΩΤΟ)

Με πινελιές αισιοδοξίας, χρώματα και διάθεση για παιχνίδι επέστρεψαν οι μαθητές και μαθήτριες του 31ου Δημοτικού Τρικάλων στα θρανία μετά τις περιφερειακές εκλογές.
Η πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων να ομορφύνει η αυλή είχε δρομολογηθεί από πέρυσι, αλλά είχε αναβληθεί προκειμένου να πραγματοποιηθούν ορισμένες παρεμβάσεις στο προαύλιο από το Δήμο. Μία από αυτές ήταν η κατασκευή του τοίχου περίφραξης του σχολείου, που υπέστη πέρυσι ζημιές λόγω των βροχών.
Στην κα Ντίνα Παυλάκου ανατέθηκε από το Σύλλογο ο σχεδιασμός και ο χρωματισμός των παιγνιδιών και την ευχαριστούμε για την άμεση ολοκλήρωση της περίτεχνης δουλειάς της.
Να αναφέρουμε ότι έχουν ήδη κατασκευαστεί επίσης με έξοδα του Συλλόγου και τις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν στο σχολείο χειροποίητα ζάρια και πουγκιά με άμμο για την υλοποίηση των παιχνιδιών.
Να ευχαριστήσουμε ακόμη θερμά τις δημοτικές αρχές και τον κ. Καταβούτα Γιώργο, Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών για τη χορήγηση στο Σύλλογο και στο σχολείο μας των χρωμάτων που χρησιμοποιήθηκαν.
Με εκτίμηση,
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 31ου Δημοτικού Τρικάλων
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ