20.7 C
Trikala
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων: Έκοψε Πίτα, βράβευσε και… επληθύνθη!!! (ΒΙΝΤΕΟ – 97 ΦΩΤΟ)

Κάθε χρόνο η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων χρειάζεται όλο και… μεγαλύτερη αίθουσα για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας!…

- Advertisement -

Ο κατά τ’ άλλα φιλόξενος χώρος του ξενοδοχείου “Πανελλήνιον” απεδείχθη μικρός για να χωρέσει, χθες το απόγευμα, τους παίκτες, τους γονείς, τα παιδιά της ακαδημίας εκμάθησης, μα και και όσους/-ες αγαπούν το σκάκι.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, π. Παντελεήμων Κουκουμπάκης, εφημέριος Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Καρυών, ο οποίος έδωσε μια πολύ …χρήσιμη ευχή: ο λόγος μας, καθώς και η ζωή μας να είναι σαν το σκάκι. Διότι κάθε φορά που κινούμε τα πιόνια, πρέπει, προηγουμένως, να… σκεφτόμαστε συνετά!!

Ο Πρόεδρος Χρήστος Τοζάρος, εκ μέρους του Δ.Σ. που τον πλαισίωνε, τίμησε τους παίκτες που έφεραν την αγωνιστική ομάδα της ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας για το 2023, όπως επίσης και την αγωνιστική ομάδα των παιδιών που πρώτευσαν στο νεανικό πρωτάθλημα Θεσσαλίας 2023.

Το τυχερά φλουριά ήταν τέσσερα: το 1ο αντιστοιχούσε σε μια ξύλινη σκακιέρα, το 2ο σ’ ένα σκακιστικό χρονόμετρο, το 3ο σε δωρεάν μαθήματα σκακιού μέχρι το τέλος του 2024 και το 4ο σ’ ένα power bank.

Δείτε τι κατέγραψε ο φακός του trikalaola.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ