ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΟΤΌΠΟΥΛΟ
Μαρινάρουμε το ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ με λίγο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΡΙΓΑΝΗ και λίγη ΣΚΟΝΗ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ανακατεύουμε πολύ καλά και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 – 3 ώρες.
Ψήνουμε στα κάρβουνα.
- Advertisement -
ΛΑΧΑΝΙΚΆ
Κόβουμε ό,τι λαχανικά θέλουμε, εγώ έβαλα ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ, ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ και ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΕΡΑΤΟ.
Έκοψα τις πιπεριές στη μέση, και τα κολοκύθια-μελιτζάνες σε φέτες.
Ραντίζουμε με ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ και ΡΙΓΑΝΗ, ανακατεύουμε πολύ καλά και ψήνουμε.
ΣΩΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ
Όταν είναι έτοιμα ψημένα, στύβουμε το ΧΥΜΟ 1 – 2 ΛΕΜΟΝΙΩΝ, προσθέτουμε μια κουταλιά ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ και λίγο ΑΛΑΤΙ, χτυπάμε πολύ καλά να ομογενοποιηθεί και περιχύνουμε τα λαχανικά και το κοτόπουλο στη πιατέλα.
Όταν είναι έτοιμα ψημένα, στύβουμε το ΧΥΜΟ 1 – 2 ΛΕΜΟΝΙΩΝ, προσθέτουμε μια κουταλιά ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ και λίγο ΑΛΑΤΙ, χτυπάμε πολύ καλά να ομογενοποιηθεί και περιχύνουμε τα λαχανικά και το κοτόπουλο στη πιατέλα.
Εννοείται ότι μπορούμε να ψήσουμε και στο γκριλ ή σε ψηστιέρα.