Το αδιαχώρητο σημειώθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση την Κυριακή 9-2-2020 με θέμα: «Ο γαστρονομικός πλούτος ως πυλώνας τουριστικής ανάπτυξης».
Στο πλαίσιο ανάδειξης της γαστρονομικής ταυτότητας του τόπου μας, με το δικό της brand name METEORISIMO και με διακεκριμένους ομιλητές.
Στο τέλος της ενημερωτικής εκδήλωσης, παρουσιάστηκε και το σχετικό βίντεο.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Γιαγιάκος απένειμε τιμητικές πλακέτες στους ομιλητές, , στον Μιχάλη Σαράντη της εταιρείας «Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε», τον Πρόεδρο της τράπεζας Θεσσαλίας Αναστάσιο Λάππα, καθώς και στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.
Στη συνέχεια κόπηκε η βασιλόπιτα που ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος της Ι.Μ.Τ.Κ.Σ. π. Αλέξιος Κανίνας. Το φλουρί αντιστοιχούσε σε δώρα αξίας 200 ευρώ από Τρικαλινές επιχειρήσεις.
Το trikalaola.gr κάλυψε μεγάλο μέρος της εκδήλωσης με βίντεο και φωτογραφίες.