19.9 C
Trikala
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μαγευτικές εικόνες από τα χιονισμένα Μετέωρα-ένα μέτρο το χιόνι στα ορεινά! (βίντεο-23 φωτό)

Δεν είχαμε μόνο τις πλημμύρες στα πεδινά διαμερίσματα του Νομού Τρικάλων, αλλά και τις πυκνές χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά!

- Advertisement -

Χαρακτηριστικό είναι, πως στον αυχένα Καστανιάς Καλαμπάκας, το ύψος του χιονιού ξέρασε το ένα μέτρο! Οι χιονοπτώσεις ξεκίνησαν από τα 300 μέτρα και πάνω. Μέσα στην πόλη της Καλαμπάκας το χιόνι έφτασε τους 15 πόντους και τα σχολεία της πόλης και των ορεινών περιοχών του δήμου, αλλά και του δήμου Πύλης, δεν λειτούργησαν.

Στο χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου επικρατούσε σφοδρή χιονοθύελλα. Στα Μετέωρα το χιόνι έφτασε τους 20 πόντους και το τοπίο ήταν μαγευτικό!

Όμως ανεβαίνοντας στα Μετέωρα, στο δρόμο για την Ι.Μ. Αγίου Στεφάνου, υπήρξε κατολίσθηση και ο δρόμος έκλεισε, μέχρι την επέμβαση μηχανήματος και με την υπόδειξη του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Μπουτίνα.

Τις μοναδικές αυτές εικόνες κατέγραψε ο φακός του trikalaola.gr σε βίντεο και φωτογραφίες. Το μόνο που δεν καταφέραμε να καταγράψουμε εικόνες από όλες τις Ιερές Μονές, αφού επικρατούσε χιονόπτωση και χαμηλή νέφωση.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΟΙ ΦΩΤΟ:

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ