11.8 C
Trikala
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τιμητικές βραβεύσεις σε Αντιπ/ρχη Χρ. Μιχαλάκη και ταξίαρχο Γ. Λιάκο από το ΚΤΕΛ Υπεραστικών (ΒΙΝΤΕΟ-23 ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων του ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ πραγματοποιήθηκε λιτή εκδήλωση παρουσία των μετόχων της εταιρείας.

- Advertisement -

Στην εκδήλωση, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού συμβουλίου, η εταιρεία τίμησε την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων καθώς και την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών για την άριστη συνεργασία που έχουν οι δύο φορείς με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, την στήριξη τους στο συγκοινωνιακό έργο του και την συνεισφορά τους σε αυτό.

Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης  και ο Διοικητής της ΣΜΥ κ. Γεώργιος Λιάκος  στους οποίους  απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες από τον Πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ κ. Βασίλειο Τζατζάκη.

Επίσης με το πέρας της εκδήλωσης έγινε κλήρωση δύο ελαστικών λεωφορείου, προσφορά  της επιχείρησης ελαστικών ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ Α.Ε. προς τους μετόχους  του ΚΤΕΛ.

…………………………………………………………………………………………………………………….

Ομιλία του Προέδρου σε εκδήλωση στην οποία

η ΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α.Ε. τίμησε τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη και τον Διοικητή της ΣΜΥ κ. Λιάκο.

Ευχαριστώ τους μετόχους της εταιρείας που βρίσκονται σήμερα εδώ σε μια ιδιαίτερη στιγμή για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων. Σήμερα έχουμε την χαρά να έχουμε μαζί μας δύο πραγματικούς φίλους και συνεργάτες της εταιρείας μας.

Αντιπεριφερειάρχα κ. Μιχαλάκη και Διοικητά της ΣΜΥ Ταξίαρχε κ. Λιάκο, σας ευχαριστούμε θερμά που ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση της εταιρείας μας.

Το έργο του ΚΤΕΛ αφορά την συγκοινωνιακή σύνδεση της περιοχής μας με όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, καλύπτουμε επίσης τις συγκοινωνιακές ανάγκες όλων των χωριών στο νομό, την μεταφορά πολιτών, μαθητών, επισκεπτών της περιοχής μας. Το έργο μας δεν είναι εύκολο, καθημερινά υπάρχουν δυσκολίες και πρέπει να επιλύονται προβλήματα. Για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί σωστά το έργο αυτό της δημόσιας συγκοινωνίας δεν αρκεί μόνο η δική μας προσπάθεια αλλά  θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία με τις αρχές και τις υπηρεσίες του νομού.

 Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων διαχρονικά είναι στο πλευρό μας συνεχώς για την επίλυση κάθε προβλήματος. Στηρίζει το έργο μας και συνεισφέρει σε αυτό αποφασιστικά και με κάθε μέσο που διαθέτει.

Η συνεργασία μας στην εκτέλεση των δρομολογίων μεταφοράς των μαθητών του νομού αποτελεί υπόδειγμα συνεργασίας. Η ανταπόκριση της, όποτε το ζητήσουμε, για την επίλυση τυχόν  προβλημάτων του οδικού δικτύου  είναι άμεση.  Η στήριξη της σε κάθε αίτημα της εταιρείας μας σε τοπικό, περιφερειακό ή εθνικό επίπεδο ήταν πάντα δεδομένη.

Για όλα αυτά οφείλουμε ως εταιρεία ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη μας κ. Κώστα Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη.

Ιδιαίτερα στο πρόσωπο του αντιπεριφερειάρχη μας κ. Μιχαλάκη η εταιρεία μας  έχει βρει έναν φίλο που είναι δίπλα της καθημερινά. Υπάρχει μια συνεχής και ειλικρινής συνεργασία του ίδιου με την διοίκηση της εταιρείας και με εμένα προσωπικά.

Για αυτή την άριστη συνεργασία μας και την στήριξη τους στο έργο μας το Διοικητικό συμβούλιο της ΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Κυρίες και Κύριοι, υπάρχουν πράγματα και πρόσωπα που βοηθούν έναν τόπο, μια πόλη να πάει μπροστά. Τα Τρίκαλα έχουν την τύχη να φιλοξενούν την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών του στρατού μας,  μια σχολή υπόδειγμα που η παρουσία της προσφέρει τα μέγιστα στην οικονομική και κοινωνική ζωή της πόλης.

Η ΣΜΥ , οι σπουδαστές της από όλη την Ελλάδα, το προσωπικό της στρατιωτικό και πολιτικό, συνεισφέρει άμεσα και στο έργο της δικής μας εταιρείας αφού το μεγαλύτερο μέρος αυτών χρησιμοποιεί πιστά τις υπηρεσίες του Υπεραστικού ΚΤΕΛ για τις μετακινήσεις του εδώ και 42 χρόνια.

Ευχαριστούμε τον Διοικητή και τα στελέχη της σχολής για την άριστη και στενή  συνεργασία που έχουμε στον τομέα αυτό.

Ο Διοικητής της σχολής, ο ταξίαρχος κ. Λιάκος Γεώργιος, είναι ένα πρόσωπο που στα χρόνια που βρίσκεται στα Τρίκαλα μέσα από την υπηρεσιακή αλλά και κοινωνική του δράση, δίδαξε πως μπορεί  κάποιος με σεμνότητα να προσφέρει τόσο στο θεσμό που υπηρετεί όσο και σε μια ολόκληρη πόλη και στους πολίτες της. Θυμίζω μόνο την εξαίρετη πρωτοβουλία του για το Μουσείο της σχολής το οποίο και έκανε πραγματικότητα αφήνοντας μια μεγάλη παρακαταθήκη στην πόλη.

Κύριε Διοικητά το Διοικητικό συμβούλιο της ΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών και εσάς προσωπικά για την προσφορά σας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ