26.6 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Άρεσε ο ΑΟ Τρίκαλα στη φιλική νίκη επί της Λάρισας

Εξαιρετικός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο Α.Ο. Τρίκαλα επικράτησε με 2-1 σε δυνατό φιλικό της ΑΕΛ με το δεύτερο γκολ να σημειώνει ο νεαρός Μανώλης.

- Advertisement -

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου εμφανίστηκε αισθητά πιο βελτιωμένη σε σχέση με το φιλικό με τον Άρη , είχε τρεξίματα, διάθεση, κράτησε μπάλα και το κυριότερο αυτή την φορά έδειξε επιθετικότητα και απείλησε την αντίπαλη ομάδα, πατώντας περιοχή.

Οι φίλαθλοι χειροκρότησαν τους παίκτες για την εμφάνιση τους και έφυγαν ικανοποιημένοι από το γήπεδο.

Καλύτερο το πρώτο μέρος με απόλυτο κυρίαρχο τον ΑΟΤ, στην επανάληψη πήρε μια εδαφική πρωτοβουλία η ΑΕΛ αλλά ο ρυθμός από το 65΄και μετά έπεσε καθώς έγιναν και αρκετές αλλαγές. Παρ΄όλα αυτά τα Τρίκαλα αντέδρασαν μετά την ισοφάριση της ΑΕΛ και πήραν την φιλική νίκη απέναντι σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας η οποία είναι και νίκη ψυχολογίας.

Η ομάδα των Τρικάλων του πρώτου ημιχρόνου είχε καλή αμυντική διάταξη, δυνατή μεσαία γραμμή με πολύ κατοχή μπάλας και έκανε επιθετικές ενέργειες κάνοντας αυτή την φορά επιθετικά αρκετά πράγματα τα οποία φυσικά προέρχονται από την καλή παρουσία της μεσαίας γραμμής.

Απουσίασαν για ακόμη μια φορά οι Μπουντόπουλος και Τζόκιτς αλλά και ο Γροντής. Δεν αγωνίστηκε επίσης ο νεοπακτηθέντας Σιαλμάς.

Στο 32΄το 1-0. Ο Καπός έγινε «σάντουϊτς» στην περιοχή από Κούσα και Σαφαρίκα ο τερματοφύλακας τον ανέτρεψε και δόθηκε το πέναλτι. Ευστόχησε ο Καπός από τα 11 βήματα.

Στο 79΄το 1-1. Σούτ ο Ντέλετιτς έξω από την περιοχή η μπάλα βρήκε κόντρα στον Βέρτζο και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 90΄το 2-1. Αντεπίθεση από δεξιά με τον Αναστασόπουλο, έσπασε στην περιοχή την μπάλα και ο επερχόμενος νεαρός Μανώλης με σουτ στην κίνηση έδωσε τη νίκη στα Τρίκαλα.

Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ (Σ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ): Αποστολίδης ( 46΄Αθανασόπουλος), Βέρτζος ( 82΄Ζγκούρι), Γιαννίτσης, Κοτσώνης ( 70΄Γκαμπέτας), Γκόλιας, Πάνος, Τεγούσης ( 55΄Αναστασόπουλος), Τσιάρας, Μίλιεβιτς ( 87΄Μανώλης), Τσίπρας ( 55΄Τόμιτς), Καπός ( 86΄Ντιατά).

ΑΕΛ ( Α. ΠΑΟΥΣ) : Σαφαρίκας, Μασούρας, Κούσας, Γιοβάνοβιτς ( 46΄Καρατάσιος), Κόντορ, Λαγός, Ανδρεόπουλος ( 68΄Ρέντζας), Κρητικός ( 68΄Ντέλετιτς), Γιαννιτσάνης, Περόνε ( 68΄Φατιόν), Μπάμπιτς ( 46΄Κρισμάν).

Διαιτητές: Ρούσση ( Θεσσαλίας)-Τίκας ( Καρδίτσας)- Παπαλίτσας (Καρδίτσας)-4ος Μπεκιάρης.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ