15.8 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ό λ ο ι μ α ζ ί μ π ο ρ ο ύ μ ε (10ον)

Πολίτες, επανορθώστε το έγκλημά σας, διαλύοντας τις κομματικές αντάρες

- Advertisement -

Aπό τον επαναπατριζόμενο Θεσσαλό Πολίτη Βάιο Φασούλα

Ξυπνήστε, ρεεεεεε! Μην περιμένετε να πεθάνει η μάνα σας για να δείτε ότι υπάρχει θάνατος. Και θάνατος υπάρχει και η μάνα σας, δύστυχοι, έχει πεθάνει!

Νεοέλληνες πολίτες, κοιμισμένοι και ξύπνιοι, ξυπνήστε! Ξυπνήστε για να γνωρίζετε το  2 0 6 0  πόσο χρονών θα είναι οι δυο αρχηγοί των κομμάτων της ΝΔ και του Σύριζα κ.κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης.

Τα 99 χρόνια υποθήκευση δε μας φτάνουν; Ας μας επιτραπεί να πούμε ότι τέτοιο αστείο, μικροπρεπή και γκεμπελικό παραλληλισμό, δεν έχουμε ξαναζήσει. Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, οι εναλλαγές στο ευρωπαϊκό νότιο καντόνι θα γίνονται από τους σημερινούς πραίτορες που εμπαίζουν το λαό εξίσου; Και τα εγγόνια μας θα πρέπει να συνηθίσουν να ζούνε με εφιάλτες; Πόσο ακόμα θα πρυτανεύσει η «αριστερή» παρωδία και ο νεοφιλελευθερισμός της …δεξιάς; Ξυπνήστε ρε, επιτέλους! Μην κοροϊδεύετε τους Τούρκους χαρακτηρίζοντάς τους χαϊβάνια. Μήπως, τελικά είμαστε όχι μόνο χαϊβάνια αλλά και άπιστοι για την πατρίδα μας και το θεό μας; Μήπως η Ελλάδα έχει μεταβληθεί σε μίνι κομματική «αυτοκρατορία», που συνεχώς σπρώχνει το λαό και την Ελλάδα στο χάος δημιουργώντας στρατιές πληβείων; Η φωτογραφία που πρόσφατα παρουσίασε γκεμπελικό τηλεοπτικό μέσω, κατά πόσο μπορεί να αμφισβητήσει την άποψή μας; Μήπως η «αριστερά» του Σύριζα είναι προτιμότερο να φύγει, ΤΩΡΑ και να αφήσει να αλωνίσουν τα γνωστά θηρία; Ξυπνήστε, ρεεεεεε! Και συνειδητοποιείστε πού έχετε σπρώξει την Ελλάδα και επανορθώστε το έγκλημά σας διαλύοντας τις κομματικές αντάρες, που εσείς πολίτες, έχετε δημιουργήσει.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ