13.2 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Αγώνας ΕΚΑΒιτών αφιερωμένος στη μνήμη των συναδέρφων Θ. Μπακάλη και Π. Μαργαρίτη (ΒΙΝΤΕΟ-93 ΦΩΤΟ)

Για 4η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγώνας ποδοσφαίρου, ΕΚΑΒ Θεσσαλίας-ΕΚΑΒ Αθηνών, στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων, το περασμένο Σάββατο 3-6-2017 το μεσημέρι.

- Advertisement -

Πριν την έναρξη του ματς, τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα η οικογένεια του αειμνήστου Παναγιώτη Μαργαρίτη, για την προσφορά του και για το ήθος που επέδειξε ως υπάλληλος του ΕΚΑΒ Τρικάλων. Την πλακέτα απένειμε ο Αντιπρόεδρος της κεντρικής διοίκησης του ΕΚΑΒ κ. Μιλτιάδης Μυλωνάς.

Αναμνηστική πλακέτα επίσης απονεμήθηκε στον διαιτητή του αγώνα κ. Παναγιώτη Αποστόλου για την αφιλοκερδώς συμμετοχή του, από την Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κα Βάσω Αυγέρη. Στον αγώνα παρίσταστο επίσης και η οικογένεια του αείμνηστου Θανάση Μπακάλη.

Για την ιστορία, το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κέρδισε με 3-2 και δόθηκε ραντεβού για του χρόνου…

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε γεύμα στο ουζερί “25αράκι”, όπου και έγιναν απονομές αναμνηστικών στους συμμετέχοντες και σε όσους βοήθησαν στη διοργάνωση. Στον αγώνα παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Γιάννης Γούλας και μέλη του Δ.Σ.

Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν: Υγρά καύσιμα Παπαθανασίου, καφέ MINION, ζαχαροπλαστεία Μέλισσα, ιχθυοπωλείο Ξιφίας, οινοποιεία Τσιλιλή.

Η όλη διοργάνωση στηρίχτηκε στη βασική βοήθεια και συνεργασία των συναδέρφων, Βασίλη Ρακοβίτη, Αντώνη Κουκουσούλη, Νίκο Βράντζα και Χρήστο Παντιώρα, με την υποστήριξη του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς, όσους βοήθησαν και τον δήμο Τρικκαίων για την παραχώρηση του σταδίου.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του trikalaola.gr  

 

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ