21.6 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αν θες να γίνεις ο “ένας” της, φρόντισε να νιώθει μοναδική

Γράφει η Δήμητρα Γιαννοπούλου

- Advertisement -

Το τί μπορεί να πει ένας άνδρας προκειμένου να πηδήξει, θα είναι πάντα ένα αγαπημένο θέμα συζήτησης μεταξύ γυναικών.
Ξέρεις, αυτών των γυναικών, που εσύ και οι φίλοι σου, αποκαλείτε “γκόμενες” και νομίζετε πως τις γλεντάτε. Χα!
Κοίτα, φίλε μου, να δεις τι παίζει τώρα. Καμία γυναίκα δεν κολακεύεται από κοπλιμέντα της οκάς, απ’ αυτά που έχεις μάθει να αραδιάζεις από δω κι από κει. Επίσης, χέστηκε – και σου μιλάω εντίμως- για το αν θες να την πάρεις κι έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα.
Μπέσα τώρα, πιστεύεις πως στέλνοντάς της τις φαντασιώσεις σου και τις καθόλου ευφάνταστες φωτογραφίες των ιδιαίτερων σημείων σου, έχεις ελπίδες να πηδήξεις;
Νο- fucking- way! Σταμάτα, λοιπόν, τα γλυκανάλατα σχόλια για την εμφάνισή της. Δεν είναι τόσο κολακευτικά όσο πιστεύεις.
Αν σου αρέσει μια γυναίκα, βρες καλύτερα άλλον τρόπο να της το δείξεις. Μια “καλημέρα” μόλις ξυπνήσεις ή ένα “σε σκέφτομαι” σε ανύποπτο χρόνο, μπορούν να κάνουν θαύματα.
Άσε τα σαχλά “τί κάνεις μωράκι; Πού είσαι;” και πάρ’την ένα τηλέφωνο, λέγοντάς της πως ήθελες να ακούσεις τη φωνή της. Τόσο απλά.
Επίσης, τα βράδια μην την αφήνεις χωρίς “καληνύχτα”.
Κάν’ την να πιστέψει πως είναι η τελευταία καληνύχτα που λες, η τελευταία σου σκέψη πριν κοιμηθείς… Αυτό έχε υπ’ όψιν σου πως είναι περισσότερο διεγερτικό απ’ τα χαζοκλισέ “αχ τί θα σου έκανα αν σε είχα τώρα εδώ και είμαι πολύ σκληρός αυτή τη στιγμή” που στέλναμε τότε, στο Γυμνάσιο, όταν μας είχε πρωτοχτυπήσει η εφηβεία την πόρτα, οι ορμόνες έκαναν πάρτυ και τα σπυριά ήταν τα μόνα – μαζί με το Σινικό τείχος – που φαίνονταν από την Σελήνη.
Επιτέλους. Ζούμε στο 2018, όπου ο παγκόσμιος πληθυσμός ξεπερνά τα 7,6 δισεκατομμύρια! Και για να στο φέρω πιο κοντά, στα μέτρα σου, ζούμε στην Ελλάδα το 2018, όπου ο πληθυσμός της αντιστοιχεί σε 10.815.197, εκ των οποίων τα 5.302.703 είναι άνδρες. Αν θες, λοιπόν, απ’όλα αυτά τα εκατομμύρια, εκείνη να επιλέξει εσένα, φρόντισε να διαφέρεις από τους σεξιστές ψευτόμαγκες, που ναι μεν γάμησαν, αλλά δεν αγαπήθηκαν ποτέ… Γίνε “ο ένας”, ο ” δικός της ένας” κι εκείνη θα καταφέρει να σε αναγνωρίσει μέσα σε τόσα κι άλλα τόσα εκατομμύρια ανδρών.

loveletters.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ