22.4 C
Trikala
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Απάντηση του ΕΛΟΚ στα ερωτήματα για την ακύρωση εκδήλωσης

Ανοιχτή επιστολή από τον ΕΛΟΚ προς τους κατοίκους των Μεγάλων Καλυβίων για ακύρωση εκδήλωσης, αναλυτικά:
Αγαπητοί Μεγαλοκαλυβιώτες,
Το Δ.Σ του ΕΛΟΚ οφείλει να απαντήσει στην επιστολή που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 22/05/2014 σχετικά με την ακύρωση της εκδήλωσης του πανηγυριού των Μεγάλων Καλυβίων.
Σας γνωρίζουμε ότι στην τακτική συνεδρίαση του ΕΛΟΚ στις 23/03/2014 αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή του ΕΛΟΚ παρουσιάζοντας τη μουσικοθεατρική παράσταση «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΡΙΣΕΩΣ ΔΡΩΜΕΝΑ», την ηχητική και φωτιστική εγκατάσταση καθώς και την εμφάνιση των παιδικών τμημάτων του ΕΛΟΚ (εφόσον του ζητηθεί από τη Δημοτική Κοινότητα).
Παρόλα αυτά μέχρι και την ημέρα του πανηγυριού δε ζητήθηκε από το χοροδιδάσκαλο εκ μέρους της Δημοτικής Κοινότητας να παρουσιάσει το έργο του πράγμα που είθισται να γίνεται κάθε χρόνο καθώς οι εκδηλώσεις του πανηγυριού τελούν υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινότητας.
Όσον αφορά στα θεατρικά δρώμενα η Δημοτική Κοινότητα αρνήθηκε στην υπεύθυνη του θεατρικού εργαστηρίου , η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι προετοίμαζε την ομάδα της εδώ και ενάμιση μήνα να παρέχει τα απαραίτητα τραπεζοκαθίσματα για τη διεξαγωγή της παράστασης.
Κατόπιν, τούτου μετά την άρνηση της Δημοτικής Κοινότητας να αναλάβει τις ευθύνες της ο ΕΛΟΚ και οι συνεργάτες του αναγκάστηκαν να μη συμμετάσχουν.
Ως εκ θαύματος την ημέρα του πανηγυριού μας παρουσιάστηκαν τα απαραίτητα τραπεζοκαθίσματα αφήνοντας τους Μεγαλοκαλυβιώτες έκπληκτους και γεμίζοντας όλους εμάς με ερωτηματικά.
Επιπρόσθετα, όσον αφορά την αίθουσα που διατίθεται αφιλοκερδώς στους διδάσκοντες εκ μέρους των διδασκόντων θα θέλαμε να τονίσουμε πως οι ίδιοι κατά απαίτηση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας ανέλαβαν τη θέρμανση και την αγορά ντουλάπας-air condition καθώς και τον καθαρισμό και τη συντήρηση του χώρου.
Τέλος, θα θέλαμε να γίνει γνωστό ότι ο σύλλογος μας δεν εισπράττει κανένα αντίτιμο παρά στηρίζεται σε συνδρομές μελών και χορηγίες επαγγελματιών.
Ο ΕΛΟΚ ήταν είναι και θα παραμείνει υπηρέτης του πολιτισμού και των παραδόσεων του χωριού μας…
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του ΕΛΟΚ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ