Συστατικά
- 1 ½ κιλό αρνίσια παϊδάκια,
- 2 κουταλιές μουστάρδα με κόκκους (Whole Grain Mustard),
- 2 κουταλάκια αποξηραμένο κόλιανδρο κοπανισμένο,
- 1 κουταλάκι αποξηραμένο δεντρολίβανο,
- ½ κουταλάκι σπόρους κύμινου,
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο,
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες,
- 1 κουταλάκι αλάτι,
- φρεσκοτριμμένα 4 διαφορετικά πιπέρια.
Βήματα
- Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμιγνύετε τη μουστάρδα, τον κόλιανδρο, το δεντρολίβανο, το κύμινο, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το αλάτι και τα φρεσκοτριμμένα πιπέρια.
- Advertisement - - Βήμα 2
Βάζετε μέσα τα αρνίσια παϊδάκια και τα ανακατεύετε να πάει παντού η μαρινάδα.
- Βήμα 3
Τρίβετε με τα δάχτυλα το κρέας για να εισχωρήσει μέσα η μαρινάδα.
- Βήμα 4
Σκεπάζετε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για 3-4 ώρες ή για ολόκληρο το βράδυ.
- Βήμα 5
Βγάζετε το κρέας από το ψυγείο μισή ώρα πριν το ψήσετε για να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
- Βήμα 6
Το στραγγίζετε και το τοποθετείτε σε μεταλλικές σχάρες.
- Βήμα 7
Ψήνετε στη σχάρα για 25-30 λεπτά περίπου.
- Βήμα 8
Κατά διαστήματα αλείφετε το κρέας με τη μαρινάδα και το γυρίζετε για να ψηθεί ομοιόμορφα.