19 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Βυθίστηκαν στο πένθος Κλαυδιά και Αλεθρικό για το 10χρονο αγοράκι… Πως έγινε το μοιραίο

Θλίψη και συγκλονισμός για τον χαμό του 10χρονου στη Λάρνακα – Βυθίστηκαν στο πένθος τα Κλαυδιά και το Αλεθρικό – Πως έγινε το μοιραίο

- Advertisement -

Συγκλονισμός για τον χαμό ενός μικρού παιδιού στη Λάρνακα.

Το άτυχο αγοράκι μόλις 10 ετών από τα Κλαυδιά της Επαρχίας Λάρνακας, μετέβη το πρωί στο σχολείο του όπου λίγες ώρες αργότερα συνέβη το μοιραίο.

Η είδηση του θανάτου του άτυχου παιδιού βύθισε στο πένθος την οικογένεια, την κοινότητα των Κλαυδιών καθώς και το δημοτικό σχολείο του Αλεθρικού στο οποίο φοιτούσε.

Διέταξε έρευνα από το Τελ Αβίβ ο Υπουργός Υγείας για τον θάνατο του 10χρονου αγοριού

Όλα έγιναν γύρω στις 11.00, όταν, ενώ έπαιζε στο γήπεδο του μπάσκετ, στην αυλή του σχολείου του, τραυματίστηκε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί από τη μητέρα του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αφού εξετάστηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Τραγωδία στη Λάρνακα… Έχασε τη μάχη το 10χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε στο σχολείο του

Στη συνέχεια, καθότι εξακολουθούσε να μην αισθάνεται καλά μεταφέρθηκε δύο ώρες μετά ξανά στο Νοσοκομείο Λάρνακας σε λιπόθυμη κατάσταση. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε υποσκληρίδιο αιμάτωμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο στη Λευκωσία, εισήχθηκε αμέσως στο χειρουργείο, ωστόσο δυστυχώς απεβίωσε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο κοινοτάρχης Αλεθρικού Νίκος Νικολάου ανέφερε ότι λόγω του βαρύτατου πένθους για τον χαμό του 10χρονου, αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στην κοινότητα στα πλαίσια των εορτασμών της γιορτής του Αγίου Επιφανίου.

cyprustimes.com

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ