16.6 C
Trikala
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Τρία Πρώτα βραβεία για την Ι.Ρ.Α. Τρικάλων στο Πανελλήνιο Συνέδριο (17 φωτό)

Η αναγνώριση του έργου, των εσωτερικών και εξωτερικών δραστηριοτήτων και το κοινωνικό τους πρόσωπο για την τοπική Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α. Τρικάλων), ήρθε από τους ίδιους τους συναδέρφους τους, σήμερα τελευταία μέρα του 34ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ένωσης, που διεξήχθη με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή στο Άγιο Νικόλαο Λασιθίου Κρήτης.
Τα τρία ΠΡΩΤΑ βραβεία που απέσπασαν οι Τρικαλινοί Αστυνομικοί:

- Advertisement -

1. Επιτροπή Διοικητικών Θεμάτων
2. Επιτροπή Πολιτιστικών Θεμάτων
3. Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων

…………………….
Μάιος του 1988.
Από ανθρώπους που αγαπούσαν το θεσμό της Ι.Ρ.Α. και που θέλησαν να συμβάλλουν στην προώθηση των βασικών Αρχών που διέπουν την Ένωση μας , ιδρύθηκε η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
Μάιος του 2018.
Ακριβώς 30 χρόνια μετά. Η Τοπική μας συμμετέχει με 3 αντιπροσώπους στο 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών το οποίο διεξήχθη 9 με 13 Μαΐου 2018 στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, όπου και Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης επιλέχθηκε να είναι ο Πρόεδρος της Τοπικής μας κ. Αχιλλέας Μπέγας.
Κατόπιν αξιολογήσεως από όλες της Τοπικές Διοικήσεις της χώρας, η Τοπική μας βραβεύεται με την πρώτη θέση από την Επιτροπή Διοικητικών Θεμάτων. Το βραβείο παρέδωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. ΜΑΡΟΥΝΤΑΣ Νικόλαος στον πρόεδρο της Τοπικής μας κ. Αχιλλέα Μπέγα.
Πρώτη θέση επίσης για την Τοπική μας από την Επιτροπή Πολιτιστικών Θεμάτων. Το βραβείο παρέδωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής κ. ΜΑΚΡΥΔΑΚΗ Ειρήνη στον Γραμματέα της Τοπικής μας κ. ΔΡΑΓΟΥΤΣΟ Βασίλειο.
Και τέλος πρώτη θέση και από την Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων. Το βραβείο παρέδωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κ.ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς στον Ταμεία της Τοπικής μας κ. ΜΑΣΤΟΡΑ Μιχαήλ.
Την αποστολή της Τοπικής μας συνόδευε ο Γ. Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων και μέλος της Τοπικής μας κ. Γρηγόριος Κουκουσούλης.
Μεγάλη τιμή για την Τοπική μας το να καταλάβει και τις τρεις πρώτες θέσης των βραβεύσεων σε Διοικητικά ,Πολιτιστικά και Κοινωνικά θέματα. 3στα 3!!!
Αυτά τα βραβεία ανήκουν σε όλα τα μέλη της Τοπικής μας που μας στηρίζουν καθημερινά !!!
Σας ευχαριστούμε όλους/ες από καρδιάς!!!

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ