13.5 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γεωργιάδης: Αν το πιστεύαμε λίγο παραπάνω θα κερδίζαμε

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα στην συνέντευξη τύπου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εικόνα των παικτών. Τόνισε ότι ο αντίπαλος δεν είχε ούτε μια ευκαιρία και γενικότερα δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το μέλλον.
«Θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Κλείσαμε όλους του διαδρόμους. Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία. Αυτό είναι πολύ δύσκολο για μια ομάδα σαν και εμάς να κρατήσουμε τόσο ποιοτική ομάδα με τόσο ποιοτικούς παίκτες, που συνήθως κάνει πάρα πολλές ευκαιρίες να μην κάνει καμία σε όλο τον αγώνα. Αντίθετα, εμείς είχαμε, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, δύο μεγάλες ευκαιρίες και αν εκεί το πιστεύαμε λίγο παραπάνω ίσως μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτά που είδα από την ομάδα μου».
Στην συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι ο μεγάλος στόχος παραμένει το πρωτάθλημα και ήδη το μυαλό είναι στον αγώνα της επόμενης Τετάρτης με τον ΟΦΗ.

- Advertisement -

dsc_0073
Οι δηλώσεις Ίβιτς
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς περισσότερο… ανέλυσε την απόφαση του για το θέμα που προέκυψε με τον Τζαβέλλα, ενώ για τον αγώνα με τον ΑΟ Τρίκαλα είπε:
«Ήταν ένα δεύτερο παιχνίδι κυπέλλου, πήραμε έναν πόντο. Ηρθαμε για τη νίκη, δεν το καταφέραμε. Παίξανε οι παίκτες που δεν είχαν πολλές συμμετοχές φέτος. Είχαμε μια οργανωμένη ομάδα απέναντί μας, δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, ο αντίπαλος έπαιζε με δέκα παίκτες πίσω. Δεν έμεινα ευχαριστημένος, πήραμε βέβαια έναν πόντο και είμαι σίγουρος ότι θα προκριθούμε. Είχαμε αρκετά παιχνίδια τελευταία, αρκετοί παίκτες έπαιξαν στα δύο τελευταία παιχνίδια. Αποφάσισα να ξεκουράσω κάποιους για να είναι έτοιμοι για τον αγώνα της Κυριακής».
Για το θέμα με τον Τζαβέλλα:
«Θα ήθελα να εξηγήσω κάποια πράγματα, οι δηλώσεις μου έχουν προκαλέσει συζητήσεις που δεν έχουν σχέση όσο αφορά τους παίκτες μου. Κάποιοι είπαν και για τα στοιχήματα δεν πιστεύω ότι αυτό υπάρχει, είμαι στο ποδόσφαιρο τόσα χρόνια και δεν έχω δει κάτι τέτοιο.
Τα είπα όταν είδα τις φάσεις του γκολ και άκουσα αυτά μετά το παιχνίδι από το συνεργάτη μου. Ο παίκτης αυτός πριν ενάμιση μήνα είχε υπογράψει συμβόλαιο. Ποιος το πρότεινε; Ο κ. Μίχελ κι εγώ. Τους βλέπω όλους με τα ίδια μάτια. Όταν είπα κάποιους παίκτες εννοούσα τον έναν, δεν εννοούσα για άλλους παίκτες. Τις τελευταίες 20 μέρες έβλεπα κάποια πράγματα που με έχουν προβληματίσει. Τα είπα διότι έμαθα κάποια πράγματα μετά το παιχνίδι. Όταν ένας παίκτης που είναι αρχηγός δύο μέρες πριν το ματς με τη Φιορεντίνα λέει ότι η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει δεν μπορώ να το δεχτώ. Και είπα εγώ ότι δεν μπορώ να δεχτώ κάποια πράγματα. Για αυτό είπα όσα είπα,. Πίσω από αυτή την ομάδα υπάρχει πολύς κόσμος και δεν μπορεί κάποιος να μην πιστεύει στη νίκη της ομάδας μας».
Δηλώσεις Νικολακάκης
Ο Μανώλης Νικολακάκης μίλησε από την πλευρά των παικτών του ΑΟ Τρίκαλα και τόνισε ότι έγινε σπουδαία προσπάθεια από την ομάδα ώστε να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους.
Ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί στον αγωνιστικό χώρο που είναι σε εξαιρετική κατάσταση, παίρνοντας αφορμή από εικόνες που υπάρχουν σε άλλα γήπεδα της χώρας. Ενώ τόνισε ότι ήδη η σκέψη είναι στην συνέχεια και τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ