17.7 C
Trikala
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Γιορτή και νέο ΔΣ για τον ΣΟΧΤ

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μαΐου η καθιερωμένη γιορτή για τις αθλητικές ακαδημίες του ΣΟΧΤ. Την τιμητική του είχε βέβαια το τμήμα αναρρίχησης καθώς οι δεκάδες μικροί φίλοι του αθλήματος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο μίνι αγώνα που στήθηκε για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

- Advertisement -

Στην αθλητική ακαδημία αναρρίχησης του ΣΟΧΤ συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 4 ως 12 ετών. Πέρα από τις τακτικές προπονήσεις που γίνονται σε εβδομαδιαία βάση στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Μύλο Ματσόπουλου, οι μικροί αθλητές συμμετέχουν με ιδιαίτερες επιτυχίες σε πανελλήνιους αγώνες αλλά και εξορμήσεις σε φυσικό πεδίο όπως οι βράχοι των Μετεώρων. Για τις ανάγκες της συγκεκριμένης εκδήλωσης και στο σχετικά περιορισμένο χώρο των εγκαταστάσεων χαράχτηκαν 3 διαδρομές κλιμακωτής δυσκολίας ώστε οι μικροί μας φίλοι να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους. Γονείς και φίλοι των παιδιών παρακολούθησαν με ενθουσιασμό το θέαμα και χειροκρότησαν την προσπάθεια των μικρών αθλητών.

d (4 of 5)

Παράλληλα όμως με τη γιορτή των παιδιών ήταν σε εξέλιξη αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Για τον τρικαλινό σύλλογο κλείνει άλλη μια ιδιαιτέρως επιτυχημένη χρονιά καθώς στις αθλητικές ακαδημίες τους σε χιονοδρομία και αναρρίχηση συμμετέχουν πλέον εκατοντάδες παιδιά ηλικίας 4 ως 12 ετών και με αυτό σαν βάση, το μέλλον είναι αρκετά ελπιδοφόρο.

Παρότι τα μέλη του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια είχαν να αντιμετωπίσουν δυσκολίες σε θέματα υποδομών κ.α. ανταπεξήλθαν στις αντίξοες συνθήκες των καιρών και ο ΣΟΧΤ βρίσκεται σε μια πορεία ανάπτυξης σε όλους τους τομείς δράσης: ορειβασία, αναρρίχηση, χιονοδρομία, ορειβατικό σκι, κανόε καγιάκ, εθελοντισμός και έχει να επιδείξει τόσο αγωνιστικές- αθλητικές επιτυχίες όσο και πλούσιο κοινωνικό έργο.

d (5 of 5)

Στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Χρήστος Μπάτζιος αφού έδωσε το στίγμα της δράση του ΣΟΧΤ τα τελευταία χρόνια ανακοίνωσε πως μετά από 14 χρόνια στο τιμόνι του συλλόγου δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, έτσι έκλεισε ένας κύκλος στην ιστορία του συλλόγου με μια κατά κοινή ομολογία άκρως επιτυχημένη πορεία που προσέφερε πολλά για τα αθλήματα βουνού στην Τρικαλινή κοινωνία και όχι μόνο.

Το νέο ΔΣ του ΣΟΧΤ αποτελείται από τους : Καλλιάρας Χάρης- Πρόεδρος, Καραμάλης Σωτήρης- Αντιπρόεδρος,ΜούτουΛίλια- Γεν. Γραμματέας, Βουτσελάς Βασίλης- Ταμίας & Έφορος Ορειβατικού Σκι, Ζαχαράκης Γιώργος- Έφορος Χιονοδρομίας, Οικονόμου Γιώργος- Έφορος Αναρρίχησης & Εθελοντισμού, Σιδέρης Κων/νοςΈφορος Ορειβασίας.

Οι δράσεις του συλλόγου συνεχίζονται με ιδιαίτερα πλούσιο καλοκαιρινό πρόγραμμα εξορμήσεων. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα δράσεων του συλλόγου υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.soxt.gr ή στο τηλέφωνο 6986573367.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

d (1 of 5)

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ