16.6 C
Trikala
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Γλυκά σφολιατίνια

Υλικά

  • Σφολιάτα 1 ρολό
  • Ζάχαρη
  • Νερό
  • Λαδόκολλα

Οδηγίες

Κόβουμε την σφολιάτα μας σε μικρά μπαστουνάκια. Ένα – ένα τα βουτάμε στο νερό, μετά στην ζάχαρη, τα στρίβουμε ελαφρώς και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

- Advertisement -

chefoulis.gr

 

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ