Υλικά
8 φιλέτα γλώσσας
2 αβγά
120 γρ. τριμμένα αμύγδαλα
λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή ρυζάλευρο
λάδι για τηγάνισμα
λίγο αλάτι
λίγο πιπέρι
- Advertisement -
Διαδικασία
Χτυπάτε σε ένα βαθύ πιάτο τα αβγά (με το αλατοπίπερο).
Τοποθετείτε σε ένα ρηχό πιάτο τα αμύγδαλα.
Αλευρώνετε ελαφρώς τις γλώσσες.
Τις περνάτε πρώτα από το πιάτο με τα αβγά και μετά από το πιάτο με τα αμύγδαλα.
Βάζετε στο τηγάνι το λάδι και μόλις ζεσταθεί τηγανίζετε τις γλώσσες για λίγα λεπτά και από τις δύο πλευρές.