17.8 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Γλώσσα παναρισμένη σε αμύγδαλο

Υλικά
8 φιλέτα γλώσσας
2 αβγά
120 γρ. τριμμένα αμύγδαλα
λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή ρυζάλευρο
λάδι για τηγάνισμα
λίγο αλάτι
λίγο πιπέρι

- Advertisement -

 

Διαδικασία
Χτυπάτε σε ένα βαθύ πιάτο τα αβγά (με το αλατοπίπερο).

Τοποθετείτε σε ένα ρηχό πιάτο τα αμύγδαλα.

Αλευρώνετε ελαφρώς τις γλώσσες.

Τις περνάτε πρώτα από το πιάτο με τα αβγά και μετά από το πιάτο με τα αμύγδαλα.

Βάζετε στο τηγάνι το λάδι και μόλις ζεσταθεί τηγανίζετε τις γλώσσες για λίγα λεπτά και από τις δύο πλευρές.

olivemagazine.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ