16.9 C
Trikala
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Δεν χαλαρώνουν στιγμή στο Φλαμούλι

Ο πρώτος γύρος των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική έκλεισε και το Φλαμούλι μετά τις πρώτες 3 αγωνιστικές είναι στην θέση του οδηγού και το φαβορί για την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Απομένουν όμως ακόμη 3 παιχνίδια και τόσο ο προπονητής Τάκης Ρούσας όσο και οι παίκτες δεν χαλαρώνουν.
Το αντίθετο. Πιστεύουν ότι τώρα είναι η στιγμή για να ανεβάσουν στροφές, ώστε να γράψουν ιστορία. Ο επόμενος αγώνας είναι την Τετάρτη, αντίπαλος η Ανατολή Ιωαννίνων. Είναι το πρώτο παιχνίδι του δευτέρου γύρου και το τελευταίο εντός έδρας. Το Φλαμούλι θέλει τη νίκη, ώστε να έχει απόλυτο στα εντός έδρας παιχνίδια. Μάλιστα αν το καταφέρει αυτό και την ίδια στιγμή οι Σιναράδες δεν νικήσουν στην Θεσπρωτία το Γαρδίκι τότε η άνοδος όχι μόνο είναι κοντά, αλλά σχεδόν θα είναι σχεδόν δεδομένη.
Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι κανένας στην ομάδα δεν σκέφτεται έτσι. Κοιτάζουν κάθε παιχνίδι με ηρεμία και αυτό δεν αλλάζει. Άλλωστε ο αντίπαλός της Τετάρτης παίζει το τελευταίο του χαρτί για την άνοδο. Η Ανατολή δεν έχει χάσει, αλλά και δεν έχει κερδίσει! Τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια και 3 βαθμοί. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν νικήσει την Τετάρτη δεν μπορεί να κυνηγήσει την 1η θέση. Έτσι το Φλαμούλι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικό στον αγώνα αυτόν. Να θυμίσουμε ότι μέσα στα Γιάννενα ο αγώνας είχε λήξει ισόπαλος χωρίς γκολ.
Από εκεί και πέρα στο Φλαμούλι δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους για την στήριξη των φιλάθλων, αφού παρά το γεγονός ότι τα εντός έδρας παιχνίδια έγιναν Τετάρτη με την αγορά ανοιχτή οι φίλαθλοι στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθεια.
Με όλα τα παραπάνω είναι λογικό στο Φλαμούλι να συνεχίζουν την δουλειά τους, με διάθεση και πίστη για την επιτυχία. Και βέβαια το ταμείο δεν μπορεί παρά να γίνει στο τέλος.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ