18.2 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Διαιτητικά λάθη στέρησαν βαθμούς στον ΑΟΤ

Δυστυχώς ενώ έχουν διεξαχθεί μόνο 5 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ ήδη διαιτητικές αποφάσεις έχουν στερήσει σημαντικούς βαθμούς από τον ΑΟ Τρίκαλα. Το… κακό ξεκίνησε στην πρεμιέρα, όταν στο γήπεδο του Εύοσμου και ενώ το σκορ ήταν στο 1-0 για τους γηπεδούχους ο ΑΟΤ σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο ακυρώθηκε με ένα οφσάιντ που είδε μόνο ο βοηθός!
Στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό τουλάχιστον τρεις φορές οι παίκτες του ΑΟΤ ανακόπηκαν σε επιθετικές τους προσπάθειες με οφσάιντ που δεν έγιναν ποτέ, ενώ το γκολ του Πανσερραϊκού προήλθε από φάουλ που έκαναν οι φιλοξενούμενοι και ποτέ δεν σφύριξε ποτέ ο διαιτητής.
Στον αγώνα με τον ΟΦΗ, ο διαιτητής στο πρώτο ημίχρονο έκλεισε τα μάτια σε καθαρή παράβαση πέναλτι για την ομάδα. Ενώ στον αγώνα με την Λαμία, ο ρέφερι… ξέχασε στο 3 λεπτό να αποβάλει παίκτη των γηπεδούχων, μη εφαρμόζοντας τον κανονισμό, όπου οι γηπεδούχοι θα έπαιζαν με παίκτη λιγότερο για ολόκληρο το ματς! Ενώ έκλεισε και τα μάτια, επίσης στο πρώτο ημίχρονο, σε χέρι μέσα στην περιοχή της Λαμίας.
Τώρα αν αυτό το κακό ξεκίνημα είναι τυχαίο δεν γνωρίζουμε, αλλά πολλά λάθη για τόσα λίγα παιχνίδια!

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ