19.1 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Διπλωματικές και πτυχιακές εξετάσεις στην σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μ. Τρίκκης και Σταγών

Την Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα  στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών στο Βαρούσι θα πραγματοποιηθούν οι Διπλωματικές και πτυχιακές εξετάσεις του σχολικού έτους 2017-18. Υποψήφιοι είναι οι σπουδαστές της Σχολής Ιορδάνης Ντάσκας, Στέργιος Χαχάμης, Αθανάσιος Λαμπρόπουλος  και Νικόλαος Βελώνης.

- Advertisement -

Την εξεταστική επιτροπή με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού θα αποτελούν οι εξής: πρόεδρος ο πρωτ. Αθανάσιος Τύμπας, διευθυντής της Σχολής, μέλη: Κωνσταντίνος Ηλιάδης, πρώην διευθυντής της Σχολής, Ανδρέας Ιωακείμ, διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, Ανάργυρος Βλάχος καθηγητής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, Ευθύμιος Σπύρου καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής και Ιωάννης Ντελής, καθηγητής στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων.

Ως Εκπρόσωπος του Υπουργείου θα παραστεί ο Γεώργιος Μπομπόκας, Καθηγητής στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, Θεολόγος και Πρωτοψάλτης.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΜΟΥΣΟΙ, ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ