18.5 C
Trikala
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Συνελήφθη χθες (05-11-2017) το βράδυ στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι  μαζί με άλλους δύο άγνωστους συνεργούς του που διέφυγαν και αναζητούνται, μετέβησαν σε περιφραγμένο αγρόκτημα, ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού, όπου οι δύο συνεργοί αφαίρεσαν (250) κιλά μήλων και επιχείρησαν να τα φορτώσουν στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που τους ανέμενε ο 37χρονος. Τα αφαιρεθέντα φρούτα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.
Συνελήφθη χθες (05-11-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία 47χρονη υπήκοος Αλβανίας, διότι λίγο νωρίτερα εισήλθε σε κατάστημα ενδυμάτων και αφαίρεσε μία γυναικεία μπλούζα. Το αφαιρεθέν είδος ένδυσης βρέθηκε στην κατοχή της δράστιδας, κατασχέθηκε και αποδόθηκε σε υπεύθυνη του καταστήματος.
Συνελήφθη προχθές (04-11-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας 21χρονος ημεδαπός, δυνάμει Βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας, για το αδίκημα της παραβίασης περιορισμών διαμονής.
Συνελήφθη χθες (05-11-2017) το βράδυ στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης (6) μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ