20 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Συνελήφθη, χθες (06-09-2017) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, για απόπειρα κλοπής, με ποινή φυλάκισης (5) μηνών.
Συνελήφθη χθες (06-09-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευση (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει (11) ναρκωτικά δισκία, στερούμενος ιατρικής συνταγής και μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, τα οποία κατασχέθηκαν.
Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (07-09-2017) από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι διέρρηξε κατάστημα ιδιοκτησίας 55χρονης ημεδαπής, με σκοπό να αφαιρέσει αντικείμενα, πλην όμως δεν ολοκλήρωσε την πράξη του καθόσον έγινε αντιληπτός. Επιπλέον, από την κατοχή του κατασχέθηκε ένα πλαστικό εξάρτημα αυτοκινήτου, το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αφαίρεσε πρωινές ώρες χθες (06-09-2017) από σταθμευμένο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού. Το αφαιρεθέν αντικείμενο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη, χθες (06-09-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας, για παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με ποινή φυλάκισης (2) ετών.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη, χθες (06-09-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, για το αδίκημα της κλοπής, με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.
Συνελήφθη, χθες (06-09-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Πύλης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης, ένας 74χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει ένα κυνηγετικό όπλο και (15) κυνηγετικά φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα και κατασχέθηκαν.
Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (07-09-2017) στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε  να αφαιρέσει Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 62χρονου ημεδαπού.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ