19.6 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Εικόνες από τον ποδηλατικό λαϊκό γύρο

Πλήθος κόσμου σήμερα στον λαϊκό ποδηλατικό γύρο Τρικάλων, αφού ο καιρός ήταν σύμμαχος για τους τριαλινούς για να πάρουν το ποδήλατο τους και να κάνουν βόλτα.
Επιβεβαιώθηκε ότι το ποδήλατο είναι στην ψυχή όλων των Τρικαλινών και δεν υπάρχει καλύτερη εικόνα από το να βλέπεις συμπολίτες κάθε ηλικίας να κάνουν το αγαπημένο δίτροχο μέρος της καθημερινότητάς τους.

- Advertisement -

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και γενικά σε όλους όσοι με την διάθεσή τους κρατούν ζωντανή την φλόγα για το ποδήλατο.

Στην ανταπόκριση των Τρικαλινών στάθηκε και ο Β. Καμπαγιάννης που τόνισε ότι για μια ακόμη φορά οι συμπολίτες βγήκαν από τα σπίτια τους και γέμισαν την καρδιά της πόλης με ποδήλατα.

Τέτοιες πρωτοβουλίες αποτελούν σπουδαίο ερέθισμα και ζεσταίνουν τους πιτσιρικάδες για τους οποίους θα είναι ευχής έργον να καταπιαστούν με την ποδηλασία.

Θεωρώ ότι από τέτοιες διαδικασίες αρχίζουν να ξεπηδούν τα ταλέντα και είναι σημαντικό να υπάρχει διαιώνιση της αλυσίδας.

Τα πλασαρίσματα

Στο άνετο έβγαλαν οι ποδηλάτες τον αγώνα.

Στους άνδρες πρώτευσε ο Αθ. Ανδρέου που έβγαλε την διαδρομή σε 15.12.

Την 2η θέση κατέλαβε ο Ευθ. Ζουλιανίτης, ενώ στο τρίτο σκαλί ανέβηκε ο Στεφ. Κουτελίδας.

Την απονομή έκανε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης.

Στις γυναίκες η πρωτιά πήγε στην Μαρία Χρυσόμαλλου που σημείωσε επίδοση 17.30.

Δεύτερη ήταν η Ευαγγελία Κατσάρου και τρίτη η Τσιάντα Ελένη.

Εδώ την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Δημοσθένης Μάντζαρης.

Ξεχωριστό κομμάτι της γιορτής ήταν η απονομή από τον εκδότη του «Πρωινού Λόγου» κ. Μιχάλη Tσαρουχάς στον κ. Ιγνάτιο Κατσένη για την μεγάλη προσφορά του στον χώρο της ποδηλασίας.

[print_gllr id=1937]

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ