16.9 C
Trikala
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Εντυπωσιακό θέαμα από το Σύλλογο Ρυθμικής Γυμναστικής ΟΛΥΜΠΙΑ Τρικάλων (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Εντυπωσιακό θέαμα πρόσφεραν οι αθλήτριες του Συλλόγου Ρυθμικής Γυμναστικής ΟΛΥΜΠΙΑ στην μεγάλη Καλοκαιρινή επίδειξη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Ιουνίου στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας!

- Advertisement -

Η προπονήτρια του συλλόγου κ. Σιλβάνα Αντρέεβα ετοίμασε ένα ενδιαφέρον βίντεο που ταξίδεψε τους θεατές στον κόσμο, στην Ελλάδα τη χώρα με μεγάλη ιστορία στον αθλητισμό, στην πανέμορφη πόλη των Τρικάλων με φωτογραφίες από σημαντικές στιγμές του Συλλόγου ΟΛΥΜΠΙΑ.

Τη βραδιά αυτή εμφανίστηκαν ομάδες σε ελεύθερο πρόγραμμα ή με όργανο όπως μπάλα, στεφάνι, σχοινάκι, κορύνες, κορδέλες.

Ομάδες  μικρής ηλικίας  σε φανταστικές χορογραφίες, ομάδες  κορασίδων, νεανίδων και γυναικών, νέων τμημάτων με εντυπωσιακές εμφανίσεις .

Μάγεψαν οι  αθλήτριες σε ατομικά και ομαδικά προγράμματα που έχουν λάβει μέρος σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα με εξαιρετικές επιδόσεις.

Εξαιρετική εμφάνιση είχαν οι ομάδες  με δύσκολα προγράμματα  που έχουν λάβει μέρος σε Πανελλήνιους, Διεθνής και Διασυλλογικούς αγώνες με διακρίσεις σε Χρυσά ασημένια και χάλκινα μετάλλια!

Τις εντυπώσεις έκλεψε σε μία εντυπωσιακή εμφάνιση η πρωταθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής Προιόνα Βασιλική, προπονήτρια προαγωνιστικών και αγωνιστικών ομάδων του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η κ. Έφη Λεβέντη  Αντιδήμαρχος  Παιδείας, πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας η οποία τόνισε τη σημασία της άθλησης στους νέους .

Η  προπονήτρια του Συλλόγου κ. Συλβάνα Αντρέεβα ευχαρίστησε τη νέα  προπονήτρια του συλλόγου Σταμπέρνα Μιρέλλα, την προπονήτρια Προιόνα Βασιλική και την κ. Ναταλία Ντιβάνη χορογράφο στα κορίτσια προαγωνιστικών και αγωνιστικών τμημάτων.

Χορηγός της όλης οργάνωσης της εκδήλωσης,  ενοικίαση του χώρου, μετάλλια, διπλώματα τα δωράκια των παιδιών, είναι από το σύλλογο  ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Ο Σύλλογος υπόσχεται από το Σεπτέμβρη μια νέα αθλητική και δημιουργική χρονιά!

Δείτε το 2ο μέρος του ΒΙΝΤΕΟ και το πρώτο των φωτογραφιών. Θα ακολουθήσουν με τη σειρά σταδιακά τις επόμενες ημέρες όλα τα βίντεο.

 

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ