17.7 C
Trikala
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Επιτυχημένη η παρουσία του Αποστόλη Μπούγλα στους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες της Ρωσίας

Στα Τρίκαλα επέστρεψαν οι τρείς επαγγελματίες ποδηλάτες της SP Tableware, Α. Μπούγλας, Γ. Μπούγλας και Γ. Καράτζιος για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει τριών μονοήμερων ποδηλατικών αγώνων που θα γίνουν στην Ουκρανία 29/30 Μάιου και 01 Ιούνιου. Η παρουσία τους στους αγώνες της Μόσχας ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη και σε συνδυασμό με τις πολλές μεγάλες επιτυχίες που έχουν φέρει στην πόλη μας κατά το παρελθόν, πλέων δίκαια θεωρούνται οι καλύτεροι Τρικαλινοί ποδηλάτες όλων των εποχών για την αγωνιστική ποδηλασία δρόμου.
Ο Απόστολος Μπούγλας (υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος) μετά από το επιτυχημένο ποδηλατικό 8ήμερο στην Μόσχα:
– 4ος στο μονοήμερο αγώνα 165km «Grand Prix of Moscow»
– 10ος στο μονοήμερο αγώνα 160km «Mayor Cup»
– 6ος στο 2ο ετάπ του πενταήμερου γύρου «Five Rings of Moscow»
– 9ος στο 4ο ετάπ του πενταήμερου γύρου «Five Rings of Moscow»
Ρίχνεται ξανά στην μάχη διεκδικώντας μια θέση στο Δήμο Τρικάλων ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Χ. Λάππα «Τρίκαλα Συμπολιτεία».
Οι προτάσεις του για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας είναι πολλές και εφικτές καθώς όπως λέει και ο ίδιος, ο αθλητισμός στην πόλη των Τρικάλων έχει μεγάλη παράδοση σε όλα σχεδόν τα αθλήματα και έτσι είναι πολύ πιο εύκολο με απλές, έξυπνες αλλά προ πάντων τίμιες ενέργειες να τον προωθήσουμε, έτσι ώστε ο κάθε αθλητής κάθε αθλήματος να απολαμβάνει αξιοκρατικά ότι του αναλογεί και ότι του αξίζει από την πολιτεία και τις τοπικές αρχές.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ