22.6 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Εποχή Αμανατίδη στις Σέρρες

Και επίσημα νέος προπονητής του Πανσερραϊκού είναι ο Περικλής Αμανατίδης, ο οποίος θα έχει άμεσο συνεργάτη του τον Σήφη Μωυσίδη. Η σερραϊκή ΠΑΕ ευχαρίστησε τον πιστό στρατιώτη Σάκη Αναστασιάδη για την προσφορά του.

- Advertisement -

Η επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Αμανατίδη δείχνει πως οι διοικητικές εξελίξεις είναι άμεσες, με την μεταβίβαση των μετοχών στον Αντώνη Βούρτση να είναι θέμα χρόνου. Εξάλλου, με εντολή του νέου τεχνικού οι παίκτες περνούν το διήμερο 14-15/9 από εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις. Θυμίζουμε ότι ο Αμανατίδης ήταν προπονητής του ΑΟΤ στο δεύτερο μισό του περυσινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Περικλή Αμανατίδη και του Σήφη Μωυσίδη στην θέση του βοηθού προπονητή.

Ο Περικλής Αμανατίδης με πολλές ανόδους στο παλμαρέ του και με παρακαταθήκη τον επαγγελματισμό του και το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξαν οι ομάδες οι οποίες προπόνησε κρίθηκε ως ο καταλληλότερος για την νέα εποχή που ξεκινάει στα Λιοντάρια.

Τέλος η ΠΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει βαθύτατα τον απερχόμενο προπονητή και πιστό στρατιώτη της ομάδας Σάκη Αναστασιάδη. #welcome_coach #respect #vamos_leones #the_dawn_of_a_new_era».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ