22.9 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Εύκολο πέρασμα για το Καστράκι από το Μεγαλοχώρι 20 ΦΩΤΟ

Το Καστράκι, όπως κάθε χρόνο, έτσι και την φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Ενώ η 2η θέση που έχει στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ Ερασιτεχνικής μετά από 6 αγωνιστικές δεν είναι τυχαίο. Αυτό αποδείχτηκε και από την εύκολη νίκη του Βράχου με 0-3 στο Μεγαλοχώρι επί της τοπικής Θύελλας.

- Advertisement -

Οι παίκτες του Γιώργου Αλμπάνη κατάφεραν να κάνουν ένα δύσκολο παιχνίδι εύκολο, αφού μέχρι το 63’ έδωσαν ρυθμό, έφτασαν σε τρία γκολ και στην συνέχεια έριξαν τις… μηχανές.

Από την άλλη ο Περικλής Βασιλείου θα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής.

Η εικόνα του αγώνα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το Καστράκι να έχει την κατοχή της μπάλας, ενώ το Μεγαλοχώρι ήθελε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Έτσι στο 13’ ο Τσαρτσόλιας έπιασε το σουτ για να φύγει η μπάλα έξω από το κάθετο δοκάρι του Μπόμπολα.

Ενώ στο 20’ ο Γραβάνης βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή, δέχτηκε την μπάλα και με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι στο 26’ προσπάθησαν με κεφαλιά του Ράκου να απειλήσουν αλλά ο Μπόμπολας ήταν στην σωστή θέση.

Στο 30’ ήταν πάλι ο Τσαρτσόλιας που έκανε το σουτ με τον Μπόμπολα να αντιδρά.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Καστράκι ήταν αυτό που απείλησε στο 53΄ αλλά ο Πανέτσος μπλόκαρε το πλασέ του Μαυρίκου. Ενώ στο 58’ η μεγάλη στιγμή για το Μεγαλοχώρι, όταν η κεφαλιά του Ράκου έφυγε ελάχιστα άουτ.

Επί της ουσίας το παιχνίδι τελείωσε μέσα σ’ ένα δίλεπτο. Στο 61’ ο Γραβάνης έπιασε το σουτ ο Πανέτσος απέκρουσε, αλλά δεν καλύφθηκε από τους αμυντικούς και ο Ε. Μπαούτης έκανε το 0-2.

Ενώ στο 63’ ο Αλμπάνης το σουτ ο Πανέτσος πάλι έδιωξε, νέα ολιγωρία των αμυντικών του και ο Γραβένας με πλασέ το τελικό 0-3.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν αγγαρεία και όλοι περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Κανένα πρόβλημα για τον ρέφερι Λεωνίδα και τους βοηθούς του Μαργιώλη και Ανδριόπουλο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ: Πανέτσος, Αθανασόπουλος, Τσιαμάντας, Ράκος, Μιχαλόπουλος, Καραθάνος, Ανδρέου (74’ Αλεξόπουλος), Τσαρντόλιας (57’ Χασιώτης), Ιωαννίδης (62’ Οικονόμου), Τσάβαλος (83’ Χαρίσης).

ΚΑΣΤΡΑΚΙ: Μπόμπολας, Μαυρίκος (74’ Σιούτας), Γεωργιάδης (74’ Γκουζιώτης), Α. Μπαούτης, Αλμπάνης, Κεχαγιάς (80’ Μπαλογιάννης), Γραβάνης (82’ Κρίτσας), Κωστής, Χασιώτης.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ