17.7 C
Trikala
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Η Κίνηση στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ Πρόγραμμα Μητροπολίτου ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ ΑΠΟ 28.10-1.11.2017

- Advertisement -

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ ΑΠΟ 28.10-1.11.2017

001

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 28η Οκτωβρίου το πρωί στις 10:30 θα προστεί της επισήμου Δοξολογίας επί τη Εθνική Επετείω στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Εν συνεχεία θα μεταβεί στο Στρατόπεδο Καβράκου όπου θα τελέσει επιμνημόσυνο δέηση και ακολούθως θα παρακολουθήσει την παρέλαση.

Το απόγευμα στις 5:30, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί στην είσοδο του χωρίου Ζηλευτή την Παλαιά Ιερά Εικόνα της Παναγίας «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΗΣ» της «ΖΟΥΛΙΑΝΙΩΤΙΣΣΑΣ». Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος προς τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου και θα Χοροστατήσει και Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.

Την Κυριακή το πρωί θα Λειτουργήσει και θα Ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πιαλείας.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ζηλευτής επί τη ελεύση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΗΣ» της «ΖΟΥΛΙΑΝΙΩΤΙΣΣΑΣ».

Τη Δευτέρα το απόγευμα θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη μνήμη της Αγίας Ελένης της εκ Σινώπης του Πόντου.

Την Τρίτη το απόγευμα θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίων Αναργύρων Τρικάλων.

Την Τετάρτη το πρωί θα Λειτουργήσει και θα Ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Λιλή.

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΚΗΡΥΚΕΣ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ:

Ο κ. Γεώργιος Μηλίτσης την Κυριακή το πρωί στη Ζηλευτή.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ