17.7 C
Trikala
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Η Κίνηση στην Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου το απόγευμα στις 5:30 θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

- Advertisement -

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου επί τη μνήμη του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου.

Την Τετάρτη το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων. Στη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Στο τέλος θα μνημονευθούν τα ονόματα των ασθενών σε σχετική ευχή υπέρ υγείας.

Την Πέμπτη και Παρασκευή, ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί στην Ιερά Σκήτη της Θεοπρομήτορος Αγίας Άννης Αγίου Όρους όπου θα συμμετάσχει στον λαμπρό πανηγυρισμό της Συλλήψεως της Αγίας Άννης (κατά το παλαιό ημερολόγιο).

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΣΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ
κ. Π Α Υ Λ Ο Σ
ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου το απόγευμα στις 5:30, ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος θα συγχοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Εν συνεχεία, μετά την προσφώνηση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου, θα ομιλήσει καταλλήλως προς ωφέλεια όλων και πνευματικό ανεφοδιασμό.

Την Τετάρτη το πρωί από 7:30-10:00 θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη μνήμη του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ