25.2 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η νέα φυσική λύση για την γυναίκα κατά του ιού HPV

Η τυπική ετήσια επίσκεψη στον γυναικολόγο. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενε κανείς. Η διάγνωση; HPV, κοινώς ιοί των ανθρωπίνων θηλωμάτων.

- Advertisement -

Παρόλο που ο γιατρός προσπάθησε να φανεί καθησυχαστικός, η ανησυχία μου ήταν πολύ μεγάλη. Αμέσως μόλις επέστρεψα στο σπίτι, έτρεξα στον υπολογιστή για να συγκεντρώσω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσα. Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα της εποχής μας και πως οι πιθανότητες να μολυνθεί ένα σεξουαλικώς ενεργό άτομο, αγγίζουν το 70-80%.

Η επόμενη σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου: «Ποια είναι η καλύτερη θεραπεία»; Μπορεί φυσικά, ο γυναικολόγος μου να ήταν καθησυχαστικός αλλά η ανησυχία ήταν πολύ μεγάλη.

Η πιο πρόσφατη αναζήτηση μιλούσε για τα θεαματικά αποτελέσματα μιας κρέμας με το όνομα SILOffGyn, της εταιρείας Heremco PharmaceuticalsM. ΕΠΕ. , που κυκλοφορεί εδώ και λίγους μήνες στην Ελλάδα, ωστόσο οι ειδικοί μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τα αποτελέσματά της.

Το έψαξα λίγο περισσότερο. Πρόκειται για ένα νέο σύμμαχο στην προσπάθεια αντιμετώπισης των χαμηλόβαθμων αλλοιώσεων του τραχήλου που προκαλούνται και από τον ιό HPV, με εντυπωσιακά αποτελέσματα σε διάρκεια μάλιστα μικρότερη από το σύνηθες διάστημα των έξι μηνών.

Χρήσιμα συμπεράσματα με έκανε να αποκομίσω και η Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παρουσίαση του προϊόντος, στο πλαίσιο διεξαγωγής του Πανευρωπαϊκού συνεδρίου της εταιρείας HECPA «Παθολογία Τραχήλου & Κολποσκόπησης: Κυτταρολογία – Βιοδείκτες – Κολποσκόπηση – Ιστολογία & Περαιτέρω Διαχείριση- Παρουσίαση Περιστατικών – Problem Based Learning» το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 16 – 19 Νοεμβρίου 2017, στα Ιωάννινα. Εκεί ο γυναικολόγος κ. Ν. Τσάγκας παρουσίασε πληθώρα σημαντικών πληροφοριών για το προϊόν και τις ιδιότητες των συστατικών του. Ειδικά της βασικής πρώτης ύλης του, της Κουρκουμίνης, η οποία περιέχεται στον κουρκουμά και λειτουργεί ως ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό.

Το ηθικό μου αναπτερώθηκε και μετά από λεπτομερή συζήτηση με τον γιατρό μου, αποφάσισα πως είναι ίσως η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση των αλλοιώσεων του ιού HPV σε πρώιμα στάδια.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ